^ тоа за невиноста го напишав второ како и да е, во многу други држави за 300 евра се враќа невиноста .. еден хируршки зафат и ОП пак си невина ...
Еднаш се случуваат најубавите работи... За жал. Камо да можеа да се повторуваат често или да траат цел живот...
Само еднаш се сака..Се друго е реприза! Баш како што е и моето мото,подоле,што стои на секое мое мислење.. Само еднаш се губи невиноста. Само еднаш можеш да го опцуеш татко ти. Само еднаш имаш шанса да оставиш прв добар впечаток. Еден бакнеж..И магија се стори..
Многу работи се случуваат еднаш во животот. Бори се за тоа што го сакаш зошто ќе бидеш принуден да го земиш она што мораш, бидејќи животот е премногу краток за да правиш грешки, а премногу долг за да ги исправиш.
ова ме потсети на еден смешен момент кога другар си ја фрли маќката од прозор додека се дереше :летај, Супермен, летај! еднаш се заљубуваш во животот вистински и тоа остава трага за цел живот.
и за мене само еднаш се заљубуваш вистински онака да посетиш лудница, еве јас на пример би требало да си закажам ..
Само еднаш се раѓаш, еднаш си дете, еднаш е првиот бакнеж, првиот секс, еднаш си матурант, еднаш во животот се заљубуваш онака вистински и ако ја пропуштиш таа шанса за љубов нема веќе назад .........