Да само еднаш се доживува детството на прав начин, после иако некои луѓе викаат дека се вечни деца (и јас се сметам во тие), сепак не ги гледам работите на ист начин како порано... светот ми изгледа пореален и посуров..
хахаха втор пат нема да ти текне, ќе си речеш кога ќе се освестиш леле што ми направи каде ми беше паметот
Се се случува само еднаш.. Секоја работа направена во животот неможе баш како прв пат да се повтори.. Затоа се се случува само еднаш
И јас верувам дека еднаш ќе се омажам И така ќе биде. Еднаш се живее и еднаш се умира Еднаш се сака вистински И само еднаш се остава прв впечаток,што за мене е многу важен
се согласувам со повеќето работи погоре дека еднаш си дете, еднаш си матурант, еднаш е првиот бакнеж итн. ама дека еднаш се сака вистински??? не знам зошто ама не сакам да верувам во ова
Хаха Baguf4e ме потсети на една албанка што ја знам,таа беше да се шие пред свадбата така да таа двапати ја изгубила невиноста кој како неа.... Еве го моето: еднаш се раѓаш и еднаш се умира,се друго може повеќе пати да се случи
Леле Даниела како ме изнасмеа со ова, а викаш и албанкиве се отракале (не сакам да повредам никого) Важно таа се чувала невиноста за првата брачна ноќ
Се се случува само еднаш ... само еднаш си на одредено место со одредени луѓе во тој период, може пак ќе се сретнете истите но вашите размислувања, чувствата, сфакањата нема да бидат исти ... се е единствено само по себе, за ништо во животот нема реприза