Според мене само еднаш имаме шанса да оставиме ПРВ впечаток кај некого..Некогаш е лош, некогаш добар..Сепак неможеме да го смениме
Еднаш се раѓаш,еднаш умираш,еднаш вистински сакаш,еднаш си млад,еднаш губиш невиност,еднаш си бебе,еднаш јадеш отровна печурка хахах,еднаш те удира гром аххах
Пред се животот е еден и нема реприза,секако наше е во животот некои работи дали ке сакаме да ги повториме.Работи кои еднаш се случуваат а и да сакаме повеќе пати да се случат неможат се губењето на невиност,младоста и смртта.Според мене се друго може повторно да се случи,и сум против тоа дека еднаш вистински се сака
Да љубиш еднаш ! Онака со отворено безрезервно без калкулации , без преупредувања , живееш во моментот еее тогаш баш тогаш се ти е розово .... Не мислиш на лошите работи кои ти се случиле , се случуваат или ќе се случат ? ! Се понатаму .... Да , не велам нема да сакаш ама ќе биде поинаку .... ТИ ЌЕ БИДЕШ ПОИНАКВА !!!
Еве што ми кажа дечко ми, ''па срце еднаш правиме 1 месец''. Затоа си бевме на вечера..... Шала на страна има многу работи кои се случуваат само еднаш во животот. Еднаш го фаќаме првиот дечко. Само еднаш ни е првиот пат. Само еднаш завршуваме 8мо. Еднаш ни е прва брачна ноќ(не се рачунба втори брак ). Итн итн..Не знам мавнав и на шала, зошто навистина има многууу работи. А за тоа дека еднаш се љуби, не знам, не сум сигурна баш. Јас до сега за 3ца викав дека се вистинските и дека само нив уствари сум си сакала....хмм а не ги сакам више, така да..
хехе прво несто сто ми падна на ум е дека еднаш се губи невиноста, еднаш се раѓа и еднаш се умира, но има и многу други работи кои се случуваат само еднаш........
Се раѓаш, умираш, губиш невиност,еднаш си во пубертет ии не ми текнува сега друго. Се доврзувам од памелче