Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кои се вашите лични стандарди?

Дискусија во 'Сингл' започната од Curious cat, 21 ноември 2023.

1. sureinlove

sureinlove Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2023
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    133
    Eте, јас
    Ако има убав карактер, ме сака, се труди и без заби и без раци ќе го љубам :inlove:

2. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    12.043
    Добро, на форумов е така, ама во реалноста уште не сум видела вакво нешто и не верувам дека ќе видам.

На Curious cat, Angie1432 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  3. sureinlove

sureinlove Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2023
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    133
    Јас. :worried:
    за жал

4. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    12.043
    Океј, ти би се заљубила во некој штрбав, јас не би, ама тоа не значи дека јас сум површна и дека гледам само од физички и финансиски аспект.

Мене физички не ме привлекуваат дебели мажи зошто јас сум слаба. Покрај некој таков ќе се чувствувам како ембрион. Крупен да, дебел не.
    Ама ако имам партнер или ако имам развиено чувства спрема некого и се здебели во текот на врската, не значи дека ќе му раскинам затоа што се здебелил.

На GirlRose, Mnik, SummerGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. sureinlove

sureinlove Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2023
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    133
    Eмбрион :rofl:
    ок,крај!
    ме изнасмеа фала :l:

На Mnik, SummerGirl и fbaby им се допаѓа ова.
  6. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    779
    Допаѓања:
    1.264
    Абе кој ќе каже дека не му е битен физички изглед или пробува сам себе да се излаже или другите, што апсолутно нема смисла. Исто и финансиска состојба, тие се тесно поврзани. И не се работи тука да е најбогат на светот, туку да има свои пари и амбиција да направи повеќе секогаш.

На GirlRose, Mnik и Curious cat им се допаѓа ова.
  7. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    26.970
    Подобро човек да има стандарди отколу да нема.
    Пошто имаш насока каде да се движиш и не даваш шанса на се и сешто.
    А, оние муабети „доволно ми е да има добра душа и чисто срце“ ми се излишени.
    Ми треба некој начитан, одлучен, а не секој збор да му е сеедно/како сакаш. Некој што ќе се бори за мене и нашата иднина, стабилен со работа, амбиција во животот.
    Физички не ми е битно боја на коса, очи, но едноставно не можам да се замислам со многу дебел лик или понизок од мене. Едноставно не ме привлекуваат.

На Purpleheart, Mnik, SummerGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    2.474
    Ехе секое машко што сум го познавала во животов, а бил никаков, дебел, карактер 0, сексист, сиромав, нестабилен и неизбањат се преценувал себеси. Сакаат Викторија Сикрет ангел до себе, да е перфектна сопруга, чисти, мете, ама 0 вишок килограми, едно влакно на нога да има - гадна била.
    А ние женските, тупи си го мозокот да не изгледаш како голд дигер ако по случајност дечко ти е богат.

На Gosh, BlackNight, Selena01 и 5 други им се допаѓа ова.
  9. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.700
    Јас се запознав со еден дечко кој ми зборуваше само за фудбал на првиот состанок. Едвај чекав да си отидам. После тоа се видовме уште еднаш (не знам кој ѓавол ме натера) и толку беше со него. Џабе му беше таа убавина. По физичкиот изглед баш мој тип, ама си беше простичок.

На Mnik и Curious cat им се допаѓа ова.
  10. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    26.970
    Јас па имам спротивно искуство, пополните секогаш екстра повеќе се труделе, внимание нуделе итн. Но, едноставно не можам.
    Баш... А, и денес се е такво, затоа ни преубав ни прегрд, некоја средина. Малку јас да сум поубава и попаметна од него, секако. :makeup:

На Mnik, SummerGirl и Curious cat им се допаѓа ова.
  11. Curious cat

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    2.474
    Јас забележав дека они што најмалку го искусиле присуството на женско до нив, на почеток се трудат ама тоа брзо ќе престане поради фактот дека егото им расне, ја имаат зацапано таа помисла на “еј па штом ваква сум фатил сигурно можам и подобро брат“, па со тек на време полошо ја третираат. Ова ми е само обзервација не мора да значи дека е кај секој вака ама тоа сум видела.

На Gosh, potatoface, SummerGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  12. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.700
    Колку и да ми се допаѓа физички, треба и муабетот да ни оди од прва. Ако не бива, чао пријатно. Запознав и еден кој физички не ми се допаѓаше. И плус тоа, беше фалбаџија. Леле... Едвај го истрпев. Цело време се пикаше до мене. Па кога ми го пикна јазикот во уста, мислиш центрифуга уклучил. (facepalm)

На Gosh, Spicy Senorita, Mnik и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Curious cat

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    2.474
    G R O S S
    Јас искочив со еден што наводно фешнот му бил кошули и фармерки, али кога го видов ми се стемни. Кошула прозирна бела, неиспеглана од времето на гоце делчев, па пикна бомбона у устата и ја џмакаше толку силно очиве ми паднаа во стомак. И како чери на шит санде, ми збореше како заработил 60 илјади евра на коцка па си купил стан.
    Фала баци ама...гуднајт.

На Gosh, Mnik, GirlRose и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    26.970
    Ова и јас го имам видено, мислам дека е незрелост можда. Не знам, нешто се дешава со денешниве машки или па јас имам таква среќа во последно време, ти приоѓа некој под-просечен и се прави нешто кој знае што, па го нема со денови и така. Ете ако има некој слично искуство или пак уште подобро-причината нека каже.
    Денеска нема романтика, да се труди, да те придобие. Се е набрзинка или пак на почеток се трудат потоа ги нема.

Апсолутно треба да има муабет, а не само да ќутиме или пак тој да ми е сељо мен во понашање. Убав изглед+ немање памет е не, ама џабе ми е и да ни оди нај нај муабетот кога физички не ме привлекува...

На SummerGirl и Curious cat им се допаѓа ова.
  15. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.264
    на погрешно место ја вклучил центрифугата...торнадо методот подобро е под абдоменот да се примени и проструи

16. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    12.043
    Џабе е се тоа ако се чувствувам како ембрион покрај него. Не ми оди јас со 55 тој со 150 килограми.

На GirlRose и Curious cat им се допаѓа ова.
  17. Curious cat

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    2.474
    Може да прекинеш? Знаеш ли колку гадно звучи ова што го пиша???

На Mnik и fbaby им се допаѓа ова.
  18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.700
    Овој мојот се фалеше дека имал многу пари. Студирал на приватен факултет, одел на ексклузивни места... Да не набројувам. Буквално... Ми триеше под нос дека е богат. Беше излезен со мотор и нормално, следуваше фалење. Како он имал пари да го купи, па од кај го купил, па ќе ме повозел на моторот.. Аха, важи. Не се ни качив.

На Mnik и Curious cat им се допаѓа ова.
  19. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.264
    те молам немој повеќе да ми пишуваш...не можам да ти ја поднесувам негативната енергија..ме труеш...како јас што те игнорирам и ти направи го тоа...не се замарај со мене

20. Curious cat

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    2.474
    Многу се преценуваат, ама стварно многу, и одсекогаш било така. На дејтинг ап човек има ставено слика, плав со плави очи, мускулест, рај.
    Ми дава инста и ми праќа моментална слика...ми се вади со тоа „не ми замерувај малце кг дигнав и косата ја пуштив хаха“, што не би било проблем ако тоа изгледаше убаво и скоцкано... а он се згоил, косата ко бурек и згора на тоа досаден.
    Ми вика зарем не сакаш да го видиш ова во живо?
    Му реплицирав со....има нешто за гледање?:?:..

На Mnik и SummerGirl им се допаѓа ова.