мислам дека проблемот е до инста и младиве девојки со 500+ лајкови на разголени слики од лето и после летаат само корпи, а машкиве после тоа се плашат да не добијат пак корпа од наредната и се така во круг
Taпа се. Размислувам да сменам сексуална ориентација наскоро, како тргнало. Може тука ќе ми опали у животот. Aли познавајќи ја својата курата среќа, и таа ќе ме остаи за некој тип на крај, така да.. Шала на страна.. Не мислам дека нешто им фали, океј се. Како секс објекти не се лоши. За нешто повеќе, од перцепција на другарство, филантропија, емпатија, разбирање и одговорност, ретко. Без навреда, ама стварно одамна немам запознаено момак во земјава кој не е идентичен на своите врсници, и ги има овие квалитети, па е материјал повеќе од обичен one night stand.
малце генерализираме но сепак форум е, ниту еден со друг не е ист, а некои маани се менуваат +- ради брачен статус, понашање нејзино, и ред други фактори....
Нејзино? Имам женско споменато во целото мое мислење? Додека женската во е оправдување за вашита мани, нема никаде, ама никаде да стигнете. @Nigredo Odor најубаво долови. Со моите 27 години немам едно единствено машко запознаено за кое би рекла "види, овој е материјал за дечко". Не ми ни прелетала мислата низ глава.
Одкако јас станав и жена и маж веќе не размислувам за маните на денешните мажи. Останаа само 30% на мажи кои се и мажи во секоја смисла на зборот. Како што имаше спомнато една членка на претходната страна: не знаат дали да бидат маж или жена. Им се намали способноста,станаа понежни од жените уште менструацијата што не ни ја зедоа.
Нека отвори сега некој тема Кои се најголемите мани на денешните жени? и нека се пишат грди епитети и за две секунди ќе лета од форумов. Не мислите дека претерувате некогаш малце со ова?
Ебала ве војска.. Што има врска муабетот со војска и материјал за дечко? Демек по мажествени бевте коа држевте пушка? Освен патријахални - алфа агресивни копуци што бевте, за кур не ве бивало. Ни тогаш, ни сега.
"некои маани се менуваат +- ради брачен статус, понашање нејзино, и ред други фактори" не реков дека така е, но има различни фактори
Оффф, навистина денешниве мажи немаат дух, немаат ширина во умот( не мислам на интелигенција), полни се со предрасуди, нејќат експериментирање(освен во сексот),сите се браќа(ми се повраќа од брате, брате)...мислат ако имаат пари дека сите женски може да ги имаат...
Каква врска има војската ? Најголемите пропалици кои ги знам имаат служено војска, во никакви луѓе имаат прераснато. Што добро имаат од таа војска ?
Мислиш млада мома пред мажење па не и се свиѓа изборот Што се замараш не ми е јасно, допрва ли мажи ќе бркаш? Какви сакаат нека бидат, ти глеј си плеталото.
Преку работа имам запознаено 2-3 афро американки кои се забавувале со Балканци. Сега не знам конкретно од која земја, но ми имаат кажано дека Балканци имаат големи курови и дека се високи мажи со пештерски менталитет. Мисли веројатно на 2-3 генерација Југословени што живеат таму