Одбојката,тенисот,каратето и кошарката. Ракометот некако ми е многу груб спорт за жената , затоа мислам дека тој спорт не е за неа.
Женски спортови : Кошарка , Одбојка , Тенис , Ракомет , Пливање , Трчање , Атлетика , Машки Спортови : Фудбал , Формула 1 , Рагби , Крикет , Велосипедизам , Снукерс
Женски: кошарка, тенис, атлетика, трчање, гимнастика.. Јас лично многу сакам гимнастика и одам на гимнастика веќе 6 години.. I love gymnastic
Спортовите неможам да ги делам на машки и женски.Фудбалот бил за машките,а одбојката за женските.Како не!Единствено само боксот не ми е баш добар спорт за женски!
imash razni sportovi, no vazhno e koj tebe kje ti se dopadne.. Mozhesh da vezhbash Odbojka, kosharka, plivanje, umetnichko lizganje, tenis, aerobik i dr.
Тенис,кошарка,карате,теквондо,балет,уметничко лизгање,ракомет,фудбал,одбојка,пливање,гимнастика,џудо.. Абе нас за се не бива
Секој спорт е убав и интересен на свој начин. НО за женско сепак според мене не се сите спортови.Го имам осетено тоа на моја кожа . Ете јас имам играно РАКОМЕТ- 6 години и според мене тоа е многу груб спорт во кој има многу контакти меѓу играчите,ПЛИВАЊЕ-ок спорт но не и за женско затоа што се губи женскиот физички изглед,КОШАРКА-исто како и ракомет само не до толку груб.Има и спортови кои се така убави за женско уметничко лизгање, одбојка,тенис,
Според мене, спортови за жената се оние во кои нема контакт со противничката екипа. На пример, одбојка, тимски спорт, и од индивидуалните спортови тенис, атлетика, пливање.
Сите Не ги делам на машки и женски. Мојата другарка игра фудбал (повеќето сметаат дека тоа е машки спорт. јас не.) и баш сум горда на тоа.