Вага И покрај тоа што делува површно, вагата е голем пријател. Личноста родена во овој знак знае да сослуша, но не ѝ е баш драго да побара помош од пријателите. Добар слушател кој сака сам да се справи со се. Барањето помош ми е еднакво на понижување , иако знам дека не сум ни 1% во право за ова.
ке дадам личен пример за ШКОРПИЈА, БИК, ЛАВ и БЛИЗНАК Шкорпија- точно е дека како пријател е навистина добар пријател кој ке ти помогне во било каква ситуација но тие се и доста љубоморни па ако имате шкорпија за непријател тогаш знајте дека нивната љубомора може навистина штета да ви донесе( имам најблиска пријателка шкорпија и 1 непријателка исто така) Бик- добри другари, можете да им се доверите. Лошата страна тие се големи злопатила ако ги повредите еднаш знајте дека никогаш нема да биде вашето пријателство како порано - простуваат но не забораваат. ЛАВ- добри и лојални другари но и доста често арогантни. БЛИЗНАци- овој знак нема постојан карактер нон-стоп се менува еден ден спремен да зборува да те сослуса следниот мислис ке те убие... близнаците исто така се доста дволични.комуникативни сакаат да запознаваат нови лица но мислам дека се луге-искористувачи сакам да цујам и ваше мислење за мојот одговор дали е тоцно или не бидејки ја зборував за лицен пример од мојот зивот
Да! Потполно точно. Многу често ги забележувам и навидум небитните детали што ми помага полесно да донесам решение.
Лав Лавот сака да им помага на другите бидејќи е великодушен, а му се допаѓа и благодарноста на луѓето. Тој повеќе сака да помогне, отколку самиот да зависи од нечија помош, па дури таа помош да е и од добри пријатели. ТОЧНО
Бик Бикот е доверлив, верен и посесивен. Кога некому ќе му стане пријател, тоа е засекогаш, но немојте да му се замерите раскажувајќи за некои други и подобри пријатели од него, бидејќи тоа нема да му биде баш драго.
Токму така. Ме држи се' уште добро меморијата, чеда мои, така да внимавајте! Но, не се сметам за несигурен пријател, напротив. Се додека сметам дека некој го заслужува моето искрено пријателство вложувам во истото. Кога нешто не оди, едноставно не оди, но да се трудам некого да повредувам со тоа, со сигурност не. Просто, чао пријатно.
Ќе прокоментирам за ракот и близнакот. Spoiler Близнаци Иако имаат доста пријатели, близнаците главно се потпираат на самите себе. Тие секогаш имаат неверојатно логични и прифатливи решенија за оние кои бараат помош од нив. Интересно им е и забавно да контактираат со луѓето и тоа го прават лежерно и неусилено. Близнакот е добар пријател, но и опасен непријател. Рак Ракот никогаш нема да ви даде до знаење дека сте му потребни, туку ќе очекува да прочитате помеѓу редови каков проблем го мачи. Тој е големо злопамтило и доколку не му помогнете кога нему му е потребно, тој ќе чека момент кога ќе ве потсети на тоа. Поради променливото расположение, ракот е несигурен како пријател. Јас сум рак во хороскоп,и мислам дека не е точно.Или можеби кај мене не е така незнам.Можеби. А што се однесува за Близнаците мислам дека е се точно,не дај Боже некој близнак да ти се налутит,па после цел живот немат да ти зборнит.Имаат толку чуден карактер тоа нешто страшна работа се
хаха а на нас девиците ни пишува дека нај си одговараме со бик, јарец,скорпија и РАК и да се сложувам со тебе
Spoiler [/quote] Риби Рибите се родени психолози, па затоа нема подобро рамо за плачење од нивното. Тие се чувствителни и полни со разбирање и точно можат да ги почувствуваат сите ваши потреби. Кога пријателите ќе ги повикаат на помош, тие секогаш имаат време за тоа. [/quote] Се сложувам со ова, погодено ми е
ОВЕН дефинитивно Овен Тој е импулсивен, жесток и правдољубив, па затоа секогаш ќе притрча на помош кога е некој во неволја. Се е точно Но јас сум слушнала дека близнаците и овните се најдобри другарки.... јас сум близнак а мојата најверна другарка е овен а не сум слуснала дека само јас и таа сме најверни туку мнгу сум слусналва вакви најдобри другарки и верувам во тоа
Овен Тој е импулсивен, жесток и правдољубив, па затоа секогаш ќе притрча на помош кога е некој во неволја. Вага И покрај тоа што делува површно, вагата е голем пријател. Личноста родена во овој знак знае да сослуша, но не ѝ е баш драго да побара помош од пријателите. За Овен , за мене да.Секогаш е така и тоа ни е и лоша страна бидејќи секој користи во денешно време. За Вага,бидејќи дечко ми е вага, знам дека исто големо да, така е.Само ова малце дека знае да сослуша ,во некои ситуации, во поголем дел од времето сака она да брбља.
Точно е за близнакот до збор . Инаку порано бившата најдобра другарка која е шкорпија, и бевме неразделни, и откако нешто ме налути и згрешив добро и си станавме толку големи непријатели , почнаа да летаат одмазди, не се знаеше кој на кого повеќе му вратил.. Ама сега созреав и сум подобра.
Близнаци Иако имаат доста пријатели, близнаците главно се потпираат на самите себе. Тие секогаш имаат неверојатно логични и прифатливи решенија за оние кои бараат помош од нив. Интересно им е и забавно да контактираат со луѓето и тоа го прават лежерно и неусилено. Близнакот е добар пријател, но и опасен непријател. Ауууууу опасен непријатееел