Не знам за него, но јас не сум посесивен. Од 50 ракови, сигурно е дека 5 ќе бидат такви какви што не се. И за другите знаци е истото.
Не, шала на страна, не сум некој верник во астрологија, ама машките ракови важат за најдобри и најгрижливи партнери. А овој другаров срце беше карактерно, многу грижливо и пажливо човече, ама је*и га, се погодил без самоконтрола
А јас пак од прва рака ти кажувам дека познавам 3 парови шкорпии, сите супер се согласуваат. Во брак се нешто повеќе од 20 год.Значи сепак Господ спојувал шкорпија и шкорпија.
Ќе си одговараат онолку колку што си одговараат вода и оган Со Бик мислам дека најмногу си одговараат: бик, девица и рак, ама не сум баш сигурна. Посакував да си одговараат бик и водолија, ама не си одговараат
Лично искуство, едно големо НЕ! Секако ова за забава е де. Стрелецот не оди со Девиците ама ич ни другарски, а на љубовно поле може да залута.
Шкорпија и Јарец да Јас сум Јарец со подзнак Шкорпија и одлично функционирам со Шкоприи, па тие дуплите Шкорпии омилени ми се
Еве полетувам за да најдам некоја луда шкорпија како мене, само ти смешкај се, ќе видиш дека можеме да се поднесеме
Јaс сум oвен a мм е стрелец , супер ни е брaкoт (секaкo декa јaс влaдеaм) А вo пoдзнaк сме истo рaкчињa
Кас иам двакца пријатели близнаци и јас сум исто и супер у другарска база ни оди. А за во врска и јас се прашувам...