Zavisi i do podznak. Jas kako Jarec smetam deka so Skorpija najdobro si odgovaram. Ne so Devica, Ribi, Strlec, Rak
Не сме. Вие раковите сте себични, плашливци и не знаете да се организирате себеси, егоисти.Недораснати деца и тупачи до даске. Ама толку страсно бакнување ахх Јас сум подзнак Овен.
Ти веќе не ни знаеш што си. Еднаш си рак, следен ден си јарец па после овен. Си ги мењаш знациве ко чорапи. Иначе тоа што го кажа ништо не е точно. Да е така немаше да прашуваш во темава какви се раковите.
Јас знам што сум точно. Јарец со подзнак Овен, а симпатија Рак Јасно е, нели? Јас барем знам што сум, а не ко ракче мало шо не си го знае крајот
Грешка си Така изгледаат , се љутат мн брзо ама и одма им поминува. Иначе еден од знаците со мн добра душа Е за инаат , инати сме сиите
Близнаците не ги сакам. Лошо искуство имам со тој знак. Имам близок познаник што е тој хороскопски знак. Незнам дали сите се такви лоши, подмукли, никакви или до човекот е...
Јас сум рак, а дечко ми девица и секаде читам ракот и девицата најмногу се согласуваат, најдобра комбинација, а ние за се различни размислувања имаме. Како и да е на крајот, пак најдеме заеднички јазик, мора едниот да попушти - најчесто он. Сепак јас мислам дека ракот најмногу би си одговарал со скорпија и лав, а најмалку со стрелец.
А што си ти во хороскоп? Секое второ кутре е лошо и напаѓа. Јас мислам дека не би си одговарал со близнаци.