Мене добро ми идеше со водолија , шкорпија сум.И најдобра другарка имам водолија.Не секогаш е ова точно.
Јас ја имав истата авантура, мојата непреболена љубов.Ич не се согласувавме и инат си теравме.Еднаш те сака еднаш те неќе.Така и се заљубив во него.Така и кај тебе е ?
Нема врска,јас и мажот ми не би требало да се согласуваме,а имаме долг брачен стаж Значи различностите се привлекуваат
Не, имав еден. Мојот повеќе ја ценеше сестра му од мене. Се сестра му беше прва. Сепак, секој различно..
Знаци од ист елемент, на пример водолија со близнаци, водолија со вага, вага со близнаци (воздух) Пишуваше дека од такви парови се раѓале деца без посебен талент и вештини.
А бик ( машко ) и стрелец ( женско ) ? Секаде пишува дека не си одговараат поради тоа што бик не сака промени а стрелецот е авантурист . Ваше мислење ?
Скорпија со Јарец, никако со Лав( барем ја не се трпам), може со Овен. Со стрелец никако ќе му смета на стрелецот вашата љубомора. Со вага каде каде, ракот. Другиве нз..
Lele pa mene se vo zivotot mi se strelci i lavovi za deckovci i muvatori zboram ....ahahahaha .. lele ne mi e smesno veke kakov haos mi se vrskite kako i da e fala buba4e