Оуууу дај боже сега сме на пауза Ама како вика таа малечката од србија додека јас не кажам дека е крај не е крај
Сум била во многу долга врска со машко водолија. Нема подобар знак, верува во љубовта, знаат да слушаат и да разговараат на секоја тема, живеат во некој свој свет идеален и сакаат на сите да им го прикажат ко таков, чувствителни се... Прекрасни се
Фор реал, друштвооо... гледате кој хороскопски знак е вашиот додворувач иден партнер пред да му дозволите да навлзезе во зоната ?!
Мене секогаш ме интересира некој што знак е. Не дека тоа ќе ми влијае во одлуката дали ќе бидам со некој или не. Срцето не бира ни знак ни ништо. Но... Верувам дека знакот има некое влијание, во глобала, истите хороскопски значи слично ми се понашале или имале некои карактеристики.
Ок значи ќе го прашам марс каде ми е третата куќа ако е некаде на плажа или планина идеме на викенд ако не ништo . не разбирам како некоја планета, месечина, прстените на стаурн или звезда може да влијае на мојот карактер
Чекај чекај друг хороскоп сме читале Сакаш да кажеш дека не сум машина за перење во подзнак пегла - нешо како совршена комбинација за неделно попладне за домакинка
Овен е надмен и си гледа за себе,а лавот е дарежлив. Страсни љубовници се и двата знака. Меѓутоа за да го задржиш овенот "нека те нема малку" за да го замислиш каде си и да ти се јави. Совршена комбинација се.
Две девици? Исти цели, иста перцепција за нештата, одлична комуникација, но кога ќе дојде до проблем се јавува уште поголем. Его, суета и размислувања од типот зошто јас, а не тој/таа? Делиме исто мислење или не?
Ваков пар не познавам, ама познавам куп девици и знам дека многу не се трпат меѓу себе, цело време нешто се расправаат и докажуваат.
Бурна врска. Ќе треба многу компромис. Лавот е избувлив и сака по негово исто и Шкорпијата. Едниот ќе мора да попушта. Се зависи кој повеќе сака да опстои врската.