Повеќе со Риби, зошто Јарецот е земјен знак и повеќе си одговара со воден знак како Риби. Вагите ми се луѓе што сакаат да се расправаат, сакаат се по нивно. Воздушните си одговараат со огнените знаци.
можи ли некој да ми ги објасни љубовните врски помејгу скорпија и стрелец и стрелец и стрелец ? ме интересира најискрено.
Јас сум во хороскоп стрелец, исто и мојот партнер И двајцата имаме слични особини, авантуристички дух , расположени за забава и дружење, патување, смисла за хумор итн. А кога сме кај негативната страна, подобро да не пишувам дватаа инаетчии, тој не попушта па ни јас. Ама ете некако функционираме. Кога се сака се се можи
Шкорпијата е љубоморна и амбициозна. Сака да има контрола и не е со секого дружељублива. Стрелецот е лабав, авантурист, не сака контроли,сака забава,мрази љубомора. Сака гужви, а шкорпијата сака мир. Овие двајца би успеале само ако вложат меѓусебно во врската.
Имам пишано. Лав,со овен,близнаци,стрелец,водолија. Не ги поднасам девиците, не можам да ги сварам. Јарците исто- ова од аспект на љубовта. Од аспект на пријателство со јарците сум сложна.
До сега само со бик сум се слагала најокеј.Подзнак сум бик Со стрелец не можам инаетливи се ко мене забрануваат и мислат дека се Господ, вагите гледам слични ми се. Фала сепак
Зависи како го доживуваш стрелецот. Тој е најотпуштениот знак и најмногу пријатели има, ама и големи фолиранти. Стрелците се најчесто нестабилни луѓе и немаат многу врски. А се пријатели засекогаш.
Ogan i, voda ,za zal vodata go gasi oganot,taka da oganot ke se cuvstvuva zaguseno I neslobodno,,I na kraj ke eksplodira....na pocetok si vikas so ima horoskopot ako dvajca se sakaat....ama pokasno gledas kolku karakterno nekoi mozat da se ogranicuvaat I da si vlijaat loso...mada I aspektite seyou bitni....pozz