Зависи за кого, многу малце личности ги сметам за блиски, пример еве да земам девојка за пример. Никогаш не би се доведил до момент да и фали посветено внимание или да ме замара со демек чатувам или можност да имам друга, не единствена е и секако приврзан сум кон неа. xD Ако се мисли на тоа?
Море каков рак сум јас. Може и да плачам и во исто време шамари да лепам Не плачам за глупости ама ако е нешто важно цел месец во континуитет ќе си липам. И да, @Stark ептен сме биполарни. Може сеа да сум најсреќна и замислам нешто лошо и цели филмови. И тоа за 5 минути се се десе.
Имав девојка што е рак, ама стварно сакаше да ме издоминира во секој поглед и потцени на некој начин. И често влегуваме во аргументирање и расправање од кои нормално јас бев виновен. xD
Еј, не до толку Јас сум па стварно емотивец (дали до знакот ми е). Ама, карактерот не ми дава да покажувам емоции. Стварно тешко и криво се си сфаќам и после затворам се и мислам го цел ден. Едино што мислам негативно е тоа што сум злопамтило
Раковите се доста чуствсителни, јас сум месечина во рак и се си ставам на срце, ама како што кажа @GirlRose ништо не покажувам бикче Знаци што одговараат со женско бик?
И јас сум емотивец, како машко се имам расплакано од среќа и тоа што ми купи блуза или свиреше предобро на клавир. Јас покажувам емоции на таа што ја сметам за моја "дома". Како негативно нешто сметам дека ми е импулсивноста и се случува да кажам зборови што не ги мислам стварно, али во моментот ете сум помислил или ми дошле и исто така ништо не заборавам, само може да не ми е толку битно. xD
Таинствени, страсни, лојални, заштитници, смели, добри советници, интуитивни, со интензивни чувства и емоции, љубопитни, самокритични, енергични, поседуваат способност за аналитично мислење, љубоморни
Готово ко че одам во Пустец по невевче, че апдејтирам во каталогот само скорпии да ми даваа, ако не се погоди Вие сте виновни.
Ах че ми реча многу пребарувам така. Седи таман е вака. Иам висок праг на толеранција ако решам некого да прифатам, бегам само од ептен љубоморни девојки.
Ааа така не, жена шкорпија не дозволува да биде бирана, таа бира Ама кога ќе те засака жена шкорпија, невозможно е да не ја сакаш, дури тогаш ќе осетиш вистинска љубов
@Stark види што кажува Црешка, изгледа најдобро ќе е тебе да те пратиме во Пустец, да те одбере некоја скорпија. Посигурна варијанта е тоа за наоѓање вистинска љубов.
Стварно, ако некој нас нè бира, тогаш се гушиме. И да е најсовршен ќе му најдеме маана. И ќе избегаме За бирање партнер сакаме да ги држиме конците во рака