Ти благодарам на тоа што го напиша. А какви се ако ги напуштиш? Молат за шанса ,се повлекуваат во себе или?
Јас сум лав. Некогаш за мене си велам "не знаам Марија кој ќе те трпи вака." Верувај дека сакаат за се да ги фалиш,да биди по нивно,засакуваат кога ќе бидат сигурни дека другата страна ги сака. На моменти драматизираат но сепак забавно е( ако не правам некоја драма нема да биди интересно ). Имам читано дека се неверни знаци,ама кај мене сеуште не се покажало дека е вистина
Ako smetaat deka e vistinskata za niv, a golemi se shaniste ce napravat se so mozhat, vo sprotivno ako osetay deka gi pravis budala ili lazhis ce osetis najgorclivi navredi vo faca.
Земјените знаци одговарат со водени !!!! Бидејќи земјата ја впива водата ! Огнените си одговарат со воздушните .... бидејќи воздухот го распламнува огинот ..... Таа е таа е поделба во врска кој со кој си одговарат , друга нема
Ау, не се гледам со некој лав како мене во врска. Ќе биде битка. Лав и водолија се супер пар, бившиот е водолија ама искрено на моменти колку разбирателен, толку комплициран и чуден. Можеби вага и лав Скорпија и лав никако.
Страствена и бурна Шала на страна не верувам баш во хороскоп, но еве веќе 10 години заедно и убаво ни е, а и општо со лавови имам убаво искуство @Glossy-girl Јас па цел живот со лавови само си имам работа, сакам битки изгледа