Вага и шкорпија врска??? Осудена е оваа врска на пропаст,во мојот случај добро е што се воздржав да не го убијам
Па секој втор пост на темава му е дека е дупли рак. Ни ромите не се фалат толку. Затоа не ги сакам дуплите ракови. Само се фалат.
Премногу се емотивни дури ако се намрштиш за некоја сосем трета работа неповрзана со него може да се повреди е до толку. Иначе знаат да бидат импулсивни, опсесивни, љубоморни и деструктивни ...размислуваат, премислуваат детали па шо си рекла пред две години и зашо си го погледнала тој така.... Мое искуство со мажи ракови.
Што кога си во врска со шкорпија и не и посветуваш внимание? Каква би била нејзината реакција или дејство?
Нека ти кажат шкорпиите како се чувствуваат од нивни аспект ама според мене подобро да се раскине со шкорпијата отколку да се игнорира и некако навреди зш дур ти е во близина спремна е на секакви одмазднички дејства.
Раковите ако те сакаат никад нема да те остават. Со дечко ми до сеа секад у кавги попуштал он, не може 20мин лутина да ми држи, дури и ако сум ја крива знаел да се извини за да прејдеме низ кавгата и да се вратиме по старо. Фала богу никад не ни се десило да се скараме до степен блокирање, не праење муабет со денови, па и раскин. Секоја кавга се одма се решава, знаат да се извинат, да ја смират топката. Дури некад му викам дека е предобар со мене, ме разгали ептен. Многу е попустлив, не знам друг дали би ме трпел со мојот тежок карактер. Буквално се трудат се да направат за да те задржат.
малку оф топик, ама имам негде прочитано дека месечина во рак се опкружени со многу луѓе, пријатели, широк круг на познанства...