Ако започне разговор за роденденот значи му значи нештото ептен дека го погодило. Барем јас така, и би бил благодарен и че се потрудам повеќе!
Тоа ми е идејата, дека доколку нема контакт во меѓу време единствено што ке му пишам ќе биде за негов роденден, тука и би го видела како би реагирал и до кај ке го води муабетот.
Периодов треба да имате малку повеќе разбирање за машките ракчиња Многу им влијае лошо состојбава со короната, се повлекуваат во себе многу. Жените ракчиња психички посилни некако излегоа
Не бе баш ко шо сме срамежливи по малце анти социјални баш таман е. Освен ако не можи да си ја види љубената тогаш збеснуваме. Макар шо јас паднат борец сум, неам љубена сеа.
Е вистина. Ти и дечко ми слични особини имате. И он вика супер ми е ко шо си сакам да седам дома само ме нервира шо не можам тебе да те видам. Шо си у подзнак ти?
Ааа не знам понатаму што како ако можиш да провериш, на 30 јуни сум роден во 5 часот и 25 минути сабајле.
https://www.lunarium.co.uk/moonsign/calculator.jsp Еве ти календарче за пресметување. Ја и ова на форумов го дознав со moon sign, се запрепастив кога видов шо сум била. Моево ракче е рак шо е појше девица од јас. Може затоа толку се слагаме ние. Еве експертите форумски нека кажат. Ја сум: Знак: девица Подзнак: овен Moon sign: водолија Дм: Знак: рак Подзнак: девица Moon sign: девица Влијанието на хороскопот врз нас као пар? - Совршено компатибилни
Energetic, impulsive, sporty, straightforward, quick to act. Likes simplicity and honesty, cannot bear boredom. Доволно е ова што ми го кажа.
Истото и јас му го правев... Ама се опамети и прекина да ми пишува. Почна да ми фали, а не пишува. Дури и се договоривме да се видиме ама не му појдов на закажаното и не пиша повеќе.за роденденот ми пиша и толку. И фатив јас му пишав "те нема" е од тогаш еве го има 2 и пол години. Такви се се трудат и после креваат раце.
Не да се замараат со короната, туку целата ситуација во која се наоѓаме поради короната лошо им влијае
Темава семинарска за рак излезе... И пак никој не кажа за жена рак со подзнак стрелец и маж стрелец со подзнак девица? Освен некој што кажа дека ќе ме вара нешто друго...?
Рак си иде со шкорпија и со риби највеќе. Пс: Јас сум: Знак:Рак Подзнак:Стрелец Moon Sign:Лав Некој нешто да каже за комбинацијава