Чинам ρиби- воздушен знаκ беа а, за овен- оган...па, си одговаρаат а, има и дρуги κои што се сκладни. А, ветувам ќе се доедуциρам за елементите и хоρосκопсκите знаци...
Па не знам дали ништо. Имам прочитано за лав и рак и скорпија и стрелец дека си одговараат. Кога ќе се погледне шемата и распоредот испаѓа дека секој воден знак си одговара само со огнениот после него : ...Риби - Овен, бик,близнаци, Рак - Лав, девица,вага, Скорпија -Стрелец, јарец,водолија, Риби - Овен ...
Лав нема шанси со никој воден знак. Евентуално со Скорпија. Овенот може со Риба. Стрелецот со никој, или евентуално исто така со Скорпија.
Не се поднесуваат во никој случај. Е сега, секако зависи и од нивните подзнаци и месечеви знаци, така да има исклучоци. Ама во принцип огнени и водени се тотално спротивни и воопшто не се привлекуваат ниту одговараат.
Тоа да, ама и овните и рибите имаат огромно разбирање и можат да најдат заеднички начин. И едните и другите се скромни, мотивирани, амбициозни, доста хумористични...
Секако дека зависи до карактерот. Мојата најдобра пријателка е овен, супер се разбираме се додека не се налути
Хахаха,нели тогаш сме ни вода ни киселина. Тие моменти бегај од неа или се ислушај ја,нека се ,,испразни,, па по 15 мин како ништо да не се десило
Ама само мислиш хаха. Јас кога сум нерва исто имам пријател кој ми е издувен вентил. И ќути дреме вика заврши готово ? Сеа океј е ? Ама збор не пререкува тие жолти минути,кои се еднаш неделно Познати сме по краткиот фитиљ
Намерно го поставив ова прашање бидејќи запознав две најдобри другарки што се Рак и Лав, потоа запознав пар Риба и Стрелец и Риба и Овен. Во последно време се почесто гледам огнени и водени знаци заедно. Нормално знам дека и подзнаците имаат влијание, но сметам дека сепак огнените и водените знаци имаат некоја компатибилност.
Лав е многу лошо а, најмногу со одговараат јарец или вага а со мојот хоросκопсκи знаκ си одговара-биκ. А, риби и стрелец со одговараат многу. Ова според елементите не ги многу разграничувам.