Да, и јас се зачудив! И тоа во врска биле повеќе од 5 години. Прочитав на интернет за огнените и водените знаци и го најдов ова: "Fire and Water signs, while they sound tremendously different, are alike in the respect that they are both driven more by emotion than logic. This means that when they're making a decision they will most often go with their heart or gut feeling rather than logical facts. When in equilibrium, the interaction will be similar to the soothing warmth of ahot tubthat offers an environment where you can relax and forget the harsher parts of life. However, if the thermostat goes out and that water heats up, that comfort zone can dissipate and fast."
Тие ми се совршени комбинација. Во моја близина имам неколку пара и таков впечаток ми имаат оставено Посветени на домот, посветени на партнерите, чуствителни..
Не сум баш сигурна но, имам во оκолината вага-вага љубовна κомбинација и мислам деκа си одговараат. Мене вагите κаκо знаци многу ги саκам, во гради ми се, па веројатно две не би ми сметале. Посветени се еден на друг, сеκој си го тера својот правец, не си замеруваат меѓусебно и живеат во преκрасна хармонија. И јас би саκала да најдам таκов партнер.
Сеκаде κаде што имам прочитано си одговараат овие два знаκа. А, во што и κаκо најди, погледни и дознај.
Дааа, возушни знаци се, си одговараат ептен, авантуристи, ќе им биде интересно на почеток, а за понатака и колку ќе им трае не знам баш.
Црно и се пише на вагата од скорпијата Значи лично искуство имам со шкорпија , вагата е толератна ,држи баланс , шкорпијата јок ! Шкорпијата демнее , вагата знае да биде расеана а шкорпијата е опсесивна , не простува ни најмала грешка и на крај без збор ќе те откачи а не знаеш зошто
Што велите за Риба, Водолија, Вага - знак, подзнак и месечев со Овен, Лав, Вага Одличноо нели, боље не може бити
Вака стрелецот сака слобода ,независност , како ќе ја издржи скорпијата која е осесивна,љубоморна , како окупатори се ,еве незнам