Зависи какви нерви има личноста која е вага во хороскоп ! Со многу трпение ,значи ѓаволско трпение може да се допре до јарецот , инаку тој е мн ладнокрвен но кога ќе се опушти е ок.
Јас и бившиот, доволно е дека е бивш Шала на страна, според мене си одговараат овие хороскопски знаци, шкорпија машко е емотивно, вага исто, само што и двата знака се преинаетливи, непопустливи бар кај нас беше така
Ја делиме истата судбина. Јас сум голем инат и премногу лесно можам да се налутам, тој има преголемо его, ама попустлив е. Имаат тежок карактер, и не откриваат ништо. За да дознаеш една информација од нив за приватниот живот, треба со месеци да се мачеш.
Аууу. Опасна комбинација е ова. Многу опасна. Како танго помеѓу две галаксии кои се приближуваат постепено е. Прашање е кога ќе има судир од епски размери, супернова каква космосот до сега не видел. И двaта знаци поседуваат енормна енергија во себе. Такво суперсонично зрачење ќе уништи се наоколу во размер од милијарда светлосни години. А после, кога ќе помине ударот и ситуацијата се смирува, ќе почне раѓање на една заедничка галаксија, голема, огромна, каде двете масивни black holes взаемно ќе се вртат една околу друга одржувајќи го балансот во галаксијата која расте секој ден. Хармонија, каква космосот нема видено. Со еден збор... Судени сте да бидете вечно заедно!!! Проблем е само ретрограден Марс кој може да навлезе во вашето поле на влијание и да го наруши тој баланс. Пазете се. Се е можно. И ништо не е можно.