Имам другарка рак и најлошите врски и биле со водолии... Други примери не знам така да не можам да тврдам дека не си одговараат воопшто.
Јас сум рак имав дечко близнак тоа е пекол.Не големо Не близнак и рак никогаш повеќе во ниту еден живот.Катастрофа.Водолии мајка ми и брат ми се ни карактерно не сум приближна со нив.За љубовна врска немам искуство.
За тоа што не се чуствителни како ракот.Близнкот е маниуплатор знае со зборови да те купи да те гледа во очи и да те лажи.Јас имам лошо искуство имам фобија од близнаци.Другарка најдобра ми е близнак 20год живејме за пријатели ок се до некаде и ако и таа знае да е одбивна со понашањето и и имам кажано ти прогледувам низ прсти атер за годините арно лошо што имаме поминато.Сакаат за сите да трачаарат и пред нив се најубо срце муце.Лицемерни сее !Ракот или те сака од душа или не те сака трето нема.
Вага - Близнак: океј комбинација, има разбирање, поддршка, одлични пријатели. Вага - Девица: лоша комбинација, вагата дава и бара многу повеќе од тоа што девицата може да пружи. Вага - Овен: ужасна комбинација, не планирам никогаш повторно во ваква стапица да се заглавам . Вага - Јарец: (за сега) супер комбинација, многу страст, љубов, разбирање.. али за ова to be continued
Па што знам.. Не се отвора лесно, не е љубоморен, не е себичен, не пробува да е доминантен, не е лесно избувлив, упорен и знае што сака, ретко искажува емоции, спонтан, не е злопамтило (за разлика од мене ).. Не знам што друго
mnogu dobra kombinacija za razlika od nekoi pogore posto i dvajcata partneri uzivaat vo estetikata, muzikata i drugi ubavi raboti, i vagata i bikot se hedonisti (vagata stremi kon toa da gi napravi lugjeto okolu nejze-partnerot srekjni). Bikot e tvrdoglav i saka da e po negovo, a vagata e diplomat i nekogas toa go dozvoluva, no ne samo ednostrano zatoa sto se pravedni znaci. Bikot e stabilen znak, a vagata e mn nestabilna i uziva vo sigurnosta koja i ja dava bikot, Vagata mnogu saka da se druzi i ne znae sekogas da drzi soodvetna distanca so lugjeto, a toa na bikot mu smeta, toj ja gleda prvo svojata familija pa posle nadvor, a vagata bas i ne ja znae ovaa granica.. bikot moze nekogas da stane opsesiven i toa negativno da vlijae na vagata, vagata sekogas ke si tera po svoe , a opsesivniot bik ke go laze zatoa sto saka i toj da e zadovolen i taa da ne si go skrati luksuzot za druzbi i setanja. i imaat slicen vkus, volkui napisav deka ja imam analizirano kombinacijava (od licni pricini) nemoj da mislis deka sum ekspert u drugi znaci pozz