Од мое искуство женско рак: Со бикови, шкорпии, ракови најнајвеќе си одговараме.Бар по мое искуство.Буквално ист мозок сме А и општо луѓето од овие знаци највеќе ми пријаат Ваги- турни ме да кинисам, пробав сеа, не чини, не знаат кај тераат а неќам деца. Водолија- ладни камен Јарец- на глава ќе ти се качи Лаб- особењаци живи
рак жена знае да сака премногу, ама и си бара премн внимание и да е центар на внимание. Иако пак ќе речам не ми е личност што најмн ми одговара, а сум имал девојка рак. Најмногу ми одговараат близнаци или овен.
А ти што си?Иначе да, пошо ние кога сакаме-сакаме.Нема те сакам али малце, или сакаме со цело срце или ич.Затоа после ме токсични бебиња шо плачат за гушкање, галење, внимание, па да ни` зборите, на ситници страшно се радуваме.Дечко чоколатце да ми купи ќе се испомочам пошто му текнало на мене. Центар на внимание цело време сакаме да бидеме ахаххаха
Знам дека си машко хахахаха. Ех, иам најдобар другар рак, вие машката верзија сте (емоџи шо си плука у маица) у превод, на Господ бељата. Добри сте вака за у врска, сум се гледала со ракче, мислев ист е ко мене, ко сама со себе да се дејтам, ама на крај го удавив
Ти си вага? Имав девојка вага, ја знам како диши. Али толку многу ме изгази, ме повреди, ме измоча, а јас така мегаломанијак ме интересираше до кај можи да оди со нејзиното флертување итн... сфатив дека 5 пари не вреди. xD
Ние не сме за со ваги. Тоа едно нестабилно, едно не знае шо сака, па два дена фини два дена камен, пуштање на сто страни.бегај да не ги гледам
јас сакам мир и комфор хахаха, ама со рак девојката накрај се закаравме мноогу, посебно од моја страна, признавам, после неколку години сеуште си живејме... никош нема да и заборам колку ми помогна во животот за на факс посебно..
Идол ти е Џинкс а ставаш емоџи со ангелче, кажи на шо си? the rudest nice person or nicest rude person?!