Многу се едноставни машки ракови. Ја поедноставни мажи од нив немам упознаено. А познавам појше, имам и другар машко рак, дечко ми и уште неколку познаници... Сите се предобри.
Напорни сме и ние и вие искрено Вие сте егоцентрични, сакате да сте во центар на внимание ( а богами и ние кога е партнер/ка во прашање), сум имала другарки лавови доста, имам сега една лавица во врска што е, и не е навидум ко претходната. другата лавица што се дружев, идеше со девица, партал се правеа од лажење и варање, и пак си се сакаа некако, ептен токсично. Но офенс, тебе не те знам, ама сите лавови досега што ги знам се напор.Јас бар не можам многу многу со сите нив, траам траам и пукам. Досега сум имала 5 најдобри другарки лавови и не зборам со ниедна освен со едно девојче (пошто не сум као скарана, али прекинавме да се дружиме) пошо се дебилки, 1 ќе убијам сигурно ако ја видам, другите а зинат-лажат, егоистки, манипулаторки полни со себе, а везе немаат за животот освен инстаграм шминкање и искачање.Сѐ зависи до карактерот нели, не мора да значи, али така ги имам доживеано
јас како рак, секогаш накапувам од то шо бегам, а најчесто лавој, многу девојки имам запознато, ама ко че ги запознаам подобро и колку се его центрични и за се во право, одма ги сеќавам дека се лав во хороскоп и одбивни ми се.
Мајка ми е вага, татко ми рак, од тој аспект искоментирав погоре Инаку да, ама и ние сме емотивни ама два дена, па наредните камен, па после не знаеме како сме и така...
Оо Ова ли е таа цура шо ја советувавме Не ни читам кому му пишувам.Ама не ги памтам новиве сите бе, вие шо сте ми редовни ве знам, башка и не запазувам секад. Добраа си црешке, инспекторка