Стрелецот нема шанси да го трпи ракот и неговото цимолење плачење жалење кукање одма стрелецот ќе избега како ветер и ќе ичезне
а ако е обратно, он ќе ме вози ? џст фор д рекорд, после 26та год нели подзнакот доминира, а подзнакот ми е овАн
каков сака нека е хороскопски знак само да е стабилна личност да знае да цени, почитува, лојалност итн.. само то ми треба, друго ништо.
Јас сум риба во подзнак и да ти кажам немам никаква допирна точка со рибите, не сум емоцијална, туку сум ладна и ништо не ме допира, можеби заради што месечината ми е во јарец и во мојата натална имам 4 планети во јарец и 3 во стрелец, така да сево ова може да се свати како зезање и тепање време
Овој скорпион со кој си пишувам на чат и се гледаме на камера ..... Само мисли на секс, секс, секс. Физички е далеку од мене. Ме убедува дека делиме иста енергија. Значи со зборови, за 2 секунди те праи да посакаш да свршиш. Ми зоврива крвта. Од др страна, изглед ладен. Фаца сериозна, ретко се насмевнува. Паметен, интелигентен. Ауф која лепоќа ми е. Џентлемнтски е настроен. Убави сништа, убав ден... Ја почитувам секоја твоја одлука Ќе видиме понатаму. Можи сака само секс без обврски...