Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кои хороскопски знаци си одговараат?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Lady-in-white, 22 јули 2012.

1. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.941
    Допаѓања:
    31.340
    Јарец најубаво си одговара со девица и бик

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  2. HarleyQuinn

HarleyQuinn Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    862
    Јас сум лавче а тој ракченце :)
    Читав нешто од кафепауза, па има точни работи :)
    Многу добро се согласуваме, многу е нежен, внимателен и емотивен.

Кога рак и лав се во љубовна врска, тие знаат како да ги задоволат основните емоционални потреби на својот партнер. Секој од нив очекува посветеност, нежност, љубов и грижа од страна на другиот, но додека ракот е во потрага по стабилност и емоционална хармонија, лавот тежнее да му бидат давани комплименти од срце и со искрено восхитување. Двајцата партнери се многу лојални, дури и посесивни еден спрема друг, ракот за да се чувствува безбедно, а лавот за да ја „нахрани“ неговата самодоверба.
    Тие обострано се залагаат за истрајна и длабока поврзаност. Бидејќи нивните желби имаат многу слична природа, ракот и лавот можат да си пополнат многу важни „празнини“ во нивните животи.

Инаку, колку знам за астрологија, да ти кажам мое мислење :D
    Врскава ти е оган, многу добар секс гледам :D И двајцата сте енергични, може да има многу бурни кавги, но само со љубов, меѓусебно разбирање и почит ќе се смирите.

3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.998
    Допаѓања:
    16.097
    Јарец (женско) и Стрелец (машко)?

4. zabec

zabec Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2014
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    357
    Во мојот случај Рак (женско) и Близнаци (машко) препрепремногу си одговараат :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

5. fff3

fff3 Активен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    125
    Малку се спротивни овие два знака.Стрелецот е многу енергичен,авантурист и постојано сака да учи нешто ново,а јарецот знае да биде срамежлив и обично ќе се предаде на деталите.Ама имаат овие два знака многу да научат еден од друг и тоа ги држи долго заедно.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lana del Rey

Lana del Rey Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    135
    Jarec i jarec samo kako poznanici premnogu se tvrdoglavi i jarec maz gleda poveke da se zabavuva. Mu odgovara poveke bik zena mislam deka se bash dobra kombinacija. Za lav neznam a devica i devica nemozat dvajca oomandanti ne biva :)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ubavica25

ubavica25 Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2015
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    32
    а како си одговараат јас лав,а тој јарец??

8. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.524
    Допаѓања:
    28.056
    Јарец и близнак си одговараат :)

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.098
    Леле леле, со јарец да си немаш живции. Упорни се, непредвидливи се кога трчаш по нив ќе ти го завртат грбот и ќе си прават како им одговора, ќе ти се качува на глава и ќе те нервира и тоа ќе ти го каже во лице дека сака да се нервираш. АМА, АМА ако ТИ му го сврти грбот ќе трча, ќе се лигави, нема да се откаже од тебе. Сакаш кажи му имаш дечко, сакаш излажи дека си негде кај него тоа не поминува. Ако се запне за тебе ќе ти се качи и на пет скали на глава, ќе ти дреме пред зграда, ќе те напиња по телефон. Многу се љубоморни ау, нема да можеш да мрднеш од него, ако отидеш до др.град мисли имаш некој тамо го вараш, ако отидеш во ВЦ мисли го вараш, кај и да одиш он мисли дека го вараш.
    А секогаш се вадат со тоа "Па ти незнаеш ништо за мене, ништо незнаеш, знаеш да зборуваш".

^Ај да си се редактирам.
    Јас сум Лав, тој Близнаци. Читав на кафепауза една од подобрите комбинации, па сега неможам да се пожалам, може повеќе е до личноста.
    Некаде напишав дека Близнаците лажат да,но со тек на време се се дознава. Се е повеќе до личноста, каде каде и колку малку улога играат знаците.

Последна измена: 9 ноември 2015
  10. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Јас како близнак , а тој лав (бивши) тешка комбинација. Иако индивидуално е сепак. Имам прочитано дека на близнаците им годат лавови, а на лавовите близнаците не. На мене дефинитивно не :D Али кај секој различно е..

Мене како близнак највеќе ми годат воздушните знаци, Вага и Водолија. Ептен се сложувам со нив во речиси се:)

А понекогаш и со некој воден или огнен знак можам да најдам јазик, али многу ретко :)

11. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Овен и Лав
    Кога овен и лав се во љубовна врска, „летаат искри“. Двата знака се страсни, динамични, со здрав спортски дух и компетитивен карактер. Во оваа љубовна врска има многу акција. Двајцата партнери сакаат да се однесуваат шефовски во врската и можат да настанат конфликти кога нивните еднакво големи егоа ќе застанат на патот. Овенот и лавот меѓусебно искрено се почитуваат и обожаваат, но тие мора да научат да престанат да командуваат и да издаваат наредби, дури и во ситуациите кога треба да изберат филм во дивидитека. Ова партнерство е комплетно базирано на жестока страст, доминација и натпревар помеѓу партнерите кој да биде на врвот и кога.

12. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.400
    Допаѓања:
    9.884
    Знам дека скорпија и скорпија си одговараат, шкорпија и девица си одговараат? :)

13. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.998
    Допаѓања:
    16.097
    Јарец (женско) и Рак (машко)?

14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Јарецот е сериозен, Стрелецот гледа да се провлече, живее од ден за ден. Јарецот си планира, Стрелецот не. Според мене не одат добро во комбинација, заради премногу големите очеукувања од Јарецот, а Стрелецот цело време ќе осеќа притисок :)

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  15. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.194
    Jas imam zabelezhano deka dobro se soglasuvam so lugje rodeni vo znacite kade mene mi se naogjaat podznakot, Mesechinata, Mars i Venera. Ne znam kako e kaj drugi, ama ova e sluchaj kaj mene i zatoa mislam deka konjunkciite na planetite igraat golema uloga.

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.296
    Допаѓања:
    158.155
    Еве пред пола саат една госпожа не испозамара како тоа ние ист хороскопски знак, а во врска?! И со многу голема скепса не гледаше осудувачки.
    Па најде па баш на него што со особен сарказам зборува за хороскоп...
    А мене па ко за беља сите дечковци ми биле со ист хороскопски знак како мојот, се помислив да и кажам да ја подгреам уште толку да се обиде да ме убеди дека ние нема да успееме и ете доказ.

Што ви е бе?
    И мене ме занима хороскоп од забава, повеќе ме интересираат натални карти, ама да му се мешам на некого во врска врз основа на хороскоп... ?! Далеку од умот...

На xxAngelxx и GirlLove им се допаѓа ова.
  17. oblando

oblando Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    447
    Можеби ти го бендисала партнерот, па меѓу редови сакала да си ја искаже намерата нејзина.:D

Мислам дека има врска тоа со хороскопските знаци, ама не премногу за да биде тоа пресудно за опстојување на една врска.

18. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.719
    Допаѓања:
    79.996
    Од мое досегашно искуство повеќе знам со кој не си одговарам... Рак и овен е многу лоша комбинација, а не си одговара многу ниту со вага. Можам само да потврдам дека со лав си одговара.

19. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Рак и скорпија. Знам по мене, затоа што јас сум рак. А со скорпиите најмногу си одговарам, а и со рибите.

20. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.998
    Допаѓања:
    16.097
    Јарец и Јарец? :)