@Bitter-Sweet татко ми е девица,а мајка ми рак многу добро си се сложуваат да не ги урочам,како родени се еден за друг - Сакав да прашам Скорпија и Рак си одговараат?
ОСвен со скорпија и рак, знаеш дека не сум заприметил со кој друг знак си одговарам... Ама ние сме си комуникативни, друштвени, дружељубиви, така да со секој знак би си одговарале.
Јас си одговарам со стрелец (маж ми е стрелец во хороскоп). За другиве знаци не можам да коментирам, ама мислам дека со сите би си одговарала.
Мислам дека ова со хороскопскиве знаци и одговарањето нема врска. Не си правете непотребни ограничувања во изборот за партнер. Не е до знакот, до човекот е.
Да внимаваа луѓево повеќе на сообраќајните знаци отколку на овие хороскопскиве, ќе бевме поблиску до развиениот свет.
Не верувам дека имаат улога знаците. Маж ми е стрелец па супер си одговараме. Како лонче и капаче сме.
Jas sum prilagodliva i imam zabelezhano deka na site im odgovaram, samo shto mene ne mi odgovaraat site, teshko steknuvam ubavo mislenje za lugjeto opshto vo zhivotot. Shto se odnesuva do horoskop, najmalku mi se dopagjaat rakovi i ribi, mnogu sum razlichna od niv... za srekja
Еве јас сум девица, па со единствениот рак што сум го запознала функциониравме добро како другари... Ама лоши се изгледа раковите кога ќе се заљубат, стана посесивен типот иако немавме ништо, и веќе не ми е другар