Па викаат дека само поминува низ организмот и излегува, не се задржува. Истражувањата врлат дека треба да работиме на поттикнување на производство на колаген во организмот.
Ми рекоа дека после 3 месеци користење колаген, требало да се паузира 3 месеци па потоа може пак да се пие. Точно е ова?
Нема некој посебен ефект. Ниеден колаген не вреди за ниедни пари. Подобро инвестирај во производи/исхрана со Витамин Ц. Тоа има ефект.
Го има ли некој пиено овој колаген ? Гледам пишува за проблематична кожа , акни , флеки.. Баш видов и Магнолија го има препорачувано.
Iskustvo za kolagen ch alha ampuli? Ili preporaka na drug kolagen? Konkretno za bolka vo zglobovo go zemam
Го купив веќе овај ама мн скап ми се виде 3000 ден. За наредниот месец ќе видам и за вашиот предлог. Како се движат цените?
Zedov ch alfa kolagen, ampuli se se rastvoraat vo voda. Tie mi gi preporaca ortoped, a i prasvev po aptekive mi rekoja deka e broj 1. Se to vo red samo skap so e. Ke vidam kako ke se pokazi
Инаку колку што прочитав пред да почнам да го користам, самиот организам одлучува каде ќе се искористи колагенот (онаму каде што има потреба од истиот)... Јас го користам овој колаген (говедски) и сум задоволна...
Здраво, дали некој го пробал овој колаген, некако е мн евтино во споредба со другиве, да не не е во ред нешто? Инаку го има во дм околу 300 ден за 60 капсули
Сакав и јас да прашам за истиов колаген ама видов дека имаш прашано. Дали го пиеш и како е? Јас немам никакви проблеми со зглобови ништо го земав оти пишува за јакнење на нокти, коса за подобра кожа. Ако може искуство да споделиш?
Колаген најдобро било да се пие во течна состојба, не како капсули, така имам слушано. Има во кесички течен колаген и прашок што се раствора, јас ќе пробам со некое од нив, решив да почнам да користам.