бакнежи и гушки од алексеј инаку да мн е лесна, јас низ дома ја пробував денес, хехе мн лесно се собира, а и лесна е за возење
Лумина е супер избор погледни на www.alf-kids.mk ја има количкава на попуст, јас вртев ама за мене немаше плава боја затоа не ја земав, инаку бев цврсто решена за неа. алуминиумска е, тркалата се големи и што е најважно напред нема тие по 2 тркала. поздрав сваќичке
Ако е некоја заинтересирана за половна количка, моја братучедка продава и еве и тука да ви ја понудам. Цената е 1500денари. Зачувана е како нова, бидејќи не е скоро воопшто користена. Ако некој е заинтересиран за повеќе податоци нека ми пише ПП.
4 900 ден а иста и марка е? леле кај да најдам прекривка од аптека ја купив ни таму немаше ниш дури ги отворија и по магацин ни во тие немаше прекривка.
Женски сакам да ве прашам, на пластичарската улица имало некоја продавница за бебешки работи имало колички од Bebeto i chipolino мислам ми рекоја и биле 10 000 заедно комплет со транспортер и торбица, па дали некој има купувано од таму па знае да ми каже како е задоволен? Би ми било од корист, затоа што од чико гледав навистина се убави количките али 30 000 денари заедно со транспортер мислам е прееееемногу
изгледа како евтина изработка. имаат премногу тркала. мислам дека 8. чиполино пуки е каде каде поквалитетна. ја има новата колекција во локо кроко.
Ние земавме количка,креветче,baby phone се од локо кроко и сме презадоволни.Сетавме секаде ама пак таму се вративме.Само немаат избор на релаксатори...да не знае некој каде можам да најдам,со нормална цена?