So zdravje da si ja vozite mnogu e uba kolku ja zedovte i od kade? Слична ама поефтинка да не знај некоја каде има
Другарка ми ја има истата и мене ич не ми е лесна за управување. Со една рака нема шанси да ја управуваш. Или па јас научена на мојата, оваа како тенк ми се виде. И доста е тешка и празна да ја кренеш, не па со дете.
Без, како што е количката така. На оваа количка не се става транспортер, малце ми беше криво ради тоа ама се заљубив и морав да ја купам
https://www.facebook.com/petar.jakimoski/posts/1949716598627534 7990 vo prilep vo alf kids istata.. znaci dzabe sakam da odam sk ili bt ko mozi poskapa ke ja platam Sega vidov ne bila istata slicna e
Не е иста мојата е на Cangaro Gala. А оваа е CHIPOLINO ETRO Плус за 1000ден поевтина ја има истава мојата ама само од платно. Кај мене е еко кожа затоа е 10
Mene ko ista mi dojde ama gi vidov pak slikite i vidov deka sum greska.. transporter za od bolnica po kolku se?
I jas ja imam istata za teska teska e i sama po skali da ja krenam pa i so se dete nema sansi,imame nie lift u zgrada i ne mi e problem isto e i za vo kola vo pomala kola nema sansi da ja sobere..na soprugot kolata ima golem bagaznik i ja sobira cela so se korpa .. no e mngou stabilna i jas ja zemav najveke radi toa sto se transformira korpata za pogolemo bebe kako normalna kolika,nesakav da zimam kolicka so baska korpa baska transporter oti korpata realno kratko vreme se koristi i posle da mi zazema mesto nekade vo podrum nesakav..(a transporter imam od prvoto detence)se na se mnogu sum zadovolna sega sea sega ..nie ja koristime i doma po cel den spie vo nea i ja setam od soba vo soba deka imam i drugo pogolemo detence pa koga igra batko i vo dnevna ja nosam u spalna tamu da spie da ne i smeta guzvata od batkoi..mi sluzi kako prenosno krevetce
@Snow white nie imame vakov model na dada paradiso 3 dela se, 29 000 .Ako sakas ke ti pustam link vo poraka .
vo koja prodavnica? kaj e najftino nei site gi prosetavme t.e alf kids i happy baby uste bebe mol mislam deka ima.. POSTOJAT I DRUGI ILI SAMO OVIE 3 SE ZA KOLICKI?
Види прилеп во Теди(нема страна на фб) има убај колички на интернет во Локо Кроко.. Bebe home.. Не ми текнуват др
@eli25 @Elenche87 за стабилна и квалитетна се согласувам дека е. Само искоментирав дека мене не ми е баш лесна за возење кога ќе ја споредам со мојата.
Со здравје да си ја возите @Bebulleee , и тебе ти е термин во јануари, така? Јас треба деновиве да ја порачам таа што ми се свиѓа за да стигне во ноември, декември па се мислев да не е рано.