Таков модел на колички имаш во Дада парадисо - Струмица, кога прашував по телефон цени ми рекоа дека им се помеѓу 24.000 и 35.000 денари, и во Либерта бебе центар - Неготино, таму се помеѓу 26.000 и 32.000 денари, а оваа што ја имаш постирано немам појма која цена е. ЕДИТ: некој многу поназад во темава мислам дека имаше кажано дека има на пластичарска улица во Скопје такви модели на колички за многу ниски цени, ама биле кинески.
Малецка јас имам сличен модел на овој, ќе ти кажам дека се многу лесни за управување, комотни, а и многу ми се допадна рачката каква е и дека има амортизери. НО маана е што е тешка и кога ќе се склопи мораш да имаш огромен багажник во кола за да ја собере, можно е да треба и тркалата да ги вадиш. И цените им се доста паднати, ние ја плативме 14 000. За тие пари добиваш солиден квалитет, еве ние две години ја возевме и е во супер состојба.
@mal.ecka ѕирни ја и чиполино перфекта, ако ти се свиѓа моделот јас имам само пофални зборови за неа. Лесна, а доста издржлива количка. Душата и ја извадив три и пол години со две деца по секакви терени. Уште ја користам без престан. И оваа е слична само гледам различно се склопува и рачката поинаку се подесува. Јас од чиполино сум задоволна во секој случај.
Видете и во Колибри @Snow white . Накрши зграда Табана 2,таа белата.. И таму има доста квалитетни ствари
Јас ја имам обичната торнадо и сум екстра задоволна од неа година дена ја трескам по дупки нема мрднато супер е.
Мојата е 3во1 сега користам корапата и транспортерот во корпата го ставам за надвор ако е за спиење исто и транспортерот и во него си седи а и знае да заспие здола му ставам ќебенце за поудобно да му е и си седи во него
Nie ja imame vtorata.2 u 1 e.Mnogu e lesna.Iako uste ne sme ja probale.Vnatre lezisteto e epten ubavo.A na prvata vnatre legloto i ko karton epten neubavo za bebe
Jas imam dve posebni letni kolicki. Za 6+, ama jas gi sednuvav vnatre od 4 meseci. Za shetanje ne e bash prakticno, maz mi turka dve kolicki odednash, a jas go shetam golemiot (mnogu golem neli celi 2,5 godini). Maz mi si ima tehnika kako da gi vozi dvete kolicki odednash i veke si e naviknat. A za doma dupla kolicka ke mi beshe utka totalna. Vo kolickite jadat, vo niv gi zaspivam, pa i da posedat malku so crtance igracki, pak vo kolickite gi ostavam. E sega iako se ednojajceni ne pravat se vo isto vreme, primer edniot saka da se vozi, a drugiot da si igra vo kolickata, tuka duplata kolicka nemashe da pomogne. Sega pak da treba da odlucam posebni ili dupla, pak bi zela posebni kolicki. Nadvor shetame max 1-2 saati, a ostanatoto vreme sme doma. Toa e moe iskustvo.
Дали некој има искуство со Max количките што се продаваат во Струмица ? Доколку има ве молам одговорете ми.
Првата во живо е многу убава, ама многу е тешка. Бар за мене беше. Втората и третата убави. И јас се мислев до крај меѓу тие две. Торнадото е најлесна и затоа изборот падна на неа. Дури се плашам дали ќе биде стабилна ко ќе потпорасне бебево, со еден прст се вози.