Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Има ли некоја мамичка што ја има количкава за своето миличко ,и искуство да ми сподели дали е лесна ,удобна за бебче и квалитетот каков е ?

Ја видов поевтинета со гратис кенгурче :)
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1217519565058861&id=433696006774558

2. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    33.981
    Јас ја имам истата супер ми е година време нон стоп ја возиме секаде со неа сме удобн е според мене и вреди за таа цена, но кенгурот мене не ми е убав фалш плус беше и тогаш кга ја зимав јас имав плус кебенце гратис.

Последна измена од модератор: 23 октомври 2017
    На ❤️Sneze❤️ му/ѝ се допаѓа ова.
  3. katenceee25

katenceee25 Нов член

Се зачлени на:
    5 октомври 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo ako moze da mi spodelite iskustva so Foppapedretti kolickite :)

4. Naturel

Naturel Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2017
    Пораки:
    250
    Допаѓања:
    494
  5. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Мислење за Cangaroo Rachel наменета од раѓање до 36 кг.И општо има ли задоволни од кангаро моделите

Прикачени фајлови:

6. kiki_riki

kiki_riki Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    2.010
    Допаѓања:
    16.899
    Ја имам стефани презадоволна сум. Прелесна за возење и за носење. Секој ден на шетање со количката сама ја симнувам од 4 кат. Додека ја шетам малата ќе испазарам најлоните во корпата и назад дома. Тоа што има видено мојата количка незнам дали има други. :rofl: Имам носено лубеница и вреќа пиперки :rofl: а возењето е исто како празна. За 1000 денари поскапа е од рејчел, а добиваш поголема корпа долу за оставање работи и поголема чанта за бебето.

IMG_20171026_010051.JPG image-0-02-04-ca31cdb51628fc056962a86da93c6580b8abf0e1b9f3948f667e465566aca379-V.jpg

Последна измена: 26 октомври 2017
    На ❤️Sneze❤️, eli25, iloveyou29 и 9 други им се допаѓа ова.
  7. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Ја имаат во локо кроко само количка 10 000 ден инаку и мене стефани нна лик ми е поубава сеа видов настрешница има поголема и корпа ууу големото синче ке го собере.хихи може ли само внатрешноста да ми ја сликаш дали е мека ппдлогата ми мн битно.

8. snegulkata

snegulkata Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    2.857
    Допаѓања:
    28.512
    Вака кога ве читам за колички мерак ме фајќа и јас да земам нова...а искрено и старата ми е нова. Со првата ќерка речиси и да не ја користевме, не сакаше да се вози во неа па баш остана НОВА, потоа купивме трицикал и количката ја спакувавме. Сега со второво дете се мислам дали да купувам некоја нова или да си ја користиме ,,старата,, Инаку имаме Чиполино Пефект, стабилна, лесна за возење ама малку гломазна. Ама овие сега што ги гледам овде по темава далеку поубави ми се, и ете мерак ме фајќа.

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.778
    Исто мислев, иако не сум трудна :lol: За помалку од една година ми помина меракот за оваа што ја имам. Беба уште непроодена и уште ја возам во количка, а не ја сакам:D Да си купиш нова, ич да не се мислиш, кај со две деца, па и гломазна количка :shake: Така ќе се правдаш :P

На TutiFuti му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Kim-Dash

Kim-Dash Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    55
    Дали некој има искуство со Baby Confort ? Ми се свиѓа количкава .:inlove:

Прикачени фајлови:

11. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.437
    Јас чиполино перфекта не ја мењам за друга. Полн погодок ми е. :)

На snegulkata му/ѝ се допаѓа ова.
  12. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    33.981
    Јас вака и повеќе напазарена со торнадото секој ден скоро ја шибам низ дупки ти сеуште е како нова.

На Peperutka-bt и kiki_riki им се допаѓа ова.
  13. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Споделете искуства ве молам.Бидејки имама 250€ за количка и не знам што да купам.

Прикачени фајлови:

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.093
    ние имаме кангароо сарах супер е. ептен сум задоволна од локо кроко ја зедовме тогаш беше т.е лани 16.000 сега не знам колку е.

15. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Mnogu dilemi.Ama so sovet od dr i od prodavaci odluciv da go zemam najnoviot model na chipolino 2017 proizveden vo septemvri.Ja ima vo Andrej kompani 9000 denari.Ja ima vo kafena,crna i sina boja.Jas si odluciv sina deka i vtoroto mi e masko.Ima prekriva i rotiracka racka i korpa za pazaruvanje do 5 kg.ista e ko na slikata.Torba ili dr dodatoci nema.

Прикачени фајлови:

На Melinda85 и kukla21 им се допаѓа ова.
  16. Kim-Dash

Kim-Dash Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    55
    Хаос со количките. Де убава евтина,ама или без корпа или без транспортер ! Да не знае човек за што да се одлучи..

На Belabelinakinder му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Belabelinakinder

Belabelinakinder Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.311
    Ние имаме од кунер 3во 1 за 17.000 презадоволни голема а лесна за склопување и возење

На Kim-Dash му/ѝ се допаѓа ова.
  18. snegulkata

snegulkata Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    2.857
    Допаѓања:
    28.512
    Добра е, да! Лесна за возење ептен, но сепак гломазна е и непрактична за собирање. Туку новите колички што ги гледам овде по темава сите ми се убави и од таму меракот за НОВА! Ама и Перфектата ми е нова, со ќерето ич не ја искористивме. Се мислав Чиполиното да ја продадам (ја купив окло 13 илјади (без транспортер и корпа) а да ја дадам за 5 илјади) и да си купам нова. Ама кога подобро ќе размислам ако и ова бебе нејќе во количка тогаш стварно џабе фрлам пари, и ете нешто сум решена да бидам економична и да се поштедам од непотребно трошење пари. Ама ќе видам, ако се подновам секако ќе објавам што сум купила!

На Kitten и Belabelinakinder им се допаѓа ова.
  19. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.160
    Допаѓања:
    17.634
    Не купувај пред време штом веќе имаш. Ако сака бебето во количка, тогаш размислувај за нова :).

20. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.437
    Јас не верувам дека и новиве поквалитетни колички се понегломазни за склопување. Чадор систем се најпрактични за носење/патување, ама не се толку издржливи. Јас го знаев тоа уште на почеток.
    Инаку мене не ми е толку гломазна и оваа. И се вади седиште, тркала, настрешница (калниците уште на старт ги извадив и никогаш ен ги ставив пак, непрактични ми се видоа)...

И јас би ти рекла не брзај. Види прво дали ќе ти се вози бебето, па после одлучи дали да ја менуваш.