Некој да ми каже дали има разлика во тоа количката дали е со 3 или 4 тркала? Јас ги пробав тие со 4(6) тркала во продавница не се тешки, но ова што е со 3(4) ми се допага повеке и мислам online да нарачам зошто не сум видела по продавнициве.
Постабилни се тие со 4. Ние имаме со 3 и богами знаела да се заклати на качување на тротоар кога количката е потпрена само на тоа тркало. Да знаев немаше да бирам со 3.
Од тоа што читав, постабилни ги водат тие со 4 тркалца. Меѓутоа и не мора да значи - ако рамот е добар и количката сама по себе е доста стабилна, овој проблем ќе го нема. Мислам подобро е да ја "пробаш", отколку да ја земеш "на слепо".
Оваа што ја гледам конкретно не успеав да ја најдам по продавница нигде. Инаку за маркава добив пофални зборови. Си дадов уште недела-две за количка да одберам сакам барем тиесе поголемите работи да ги решавам веќе.
Не сум во Мк. така да ги има секаде тука, ама јас се фатив за моделов што не сум го сретнала по продавници.
@Chantal веќе ти кажале дека со три тркала се понестабилни. Јас ќе додадам и дека обично тие со три тркала немаат прагче долу, па детето кога ќе потпорасне ќе му висат нозете.
што мислите за ваква количка за две деца едно поголемо др помало....сакам да купам па незнам дали ке ми се исплати да дадам скоро 400 евра
Koga bi trebalo moeto dete da se vozi vo zadnoto sediste sigurno bi placelo celo vreme Podobro mi izgleda vakva varijanta
Да подобра варијанта е ова.....затоа што на сликата каде што ја поставив јас седиштето за поголемо дете е доле а за помало е горе и е до година дена потоа ке треба да седи на долното седиште а горе ке биде празно така да ке видам уште малку имам време уште па ке размислам.....фала ти
Јас ни првава ни вторава не би ги препорачала. Првава целосно неудобно за тоа позади, вторава поголемото односно тоа позади постојано ќе го пофаќа помалото напред. Барем кај нас тоа беше случај, поголемата пробуваше да ја чепне помалата. Јас сум задоволна од модел каде се едно до друго.
Секој совет ми е добродојден затоа и пишав тука.....не ми се фрлаат толку пари за ништо ако после не ја користам....фала
И мене ми се допадна,само со жолто. Ама друго не знам да кажам. Лесно се вози, ми се виде само малку тешка. Ама како прв впечаток убава, цврста.