Јас имам кидо количка дамо друг модел. Генерално сум задоволна. Нормално ќе си провериш рамката дали ти ја собира во кола, зошто не е чадор систем. Инаку лесна за уптавување, а оваа гледам има и попрактична корпа. За цената количката е солидна.
Ја гледав и јас, убава ми изгледа, цврста. Само во Енцименци не беа доволно љубезни да ми објаснат . Мислам ја имаат некои мами тука, па ќе споделат.
До крајов на неделава сум решена да купам количка.Се мислам помеѓу Kiddo jezz сега е 16000 i urban 16500 само таа со циклама боја е таа цена без транспортер.
Ние ја имаме и денес прв пат ја шетавме супер е цврста, стабилна, убаво се управува, не шетаат тркалата како безврска, би ја препорачала. Месец ипол ми се наоѓа за денски дремки на бејби, во дневна измеѓу седмосед е стационирана, корпата е голема па баш е комотно бебе да спие и сега, а и поголемо. Но имај предвид дека е голема и малку гломазна, зафаќа место па не е опција за во стан и мала кола, би зафаќала многу место, а и во мал лифт не би ја собрало, јас не би можела ниту по скали да ја влечкам сама, тешка е. @duffi така ти се погодило, нас беа толку љубезни што и прекривки ни менуваа да видиме како ја личи и не учеа како да ја ракуваме, склопуваме, местиме ^^ваљда за оваа прашувате.. бидејќи тука и дознав како ми се вика количката ^^ако ја земате и плус ја сакате и ташната, а само таа би ви била, ви посочувам да купите друга, убаво личи на количката ама не е практична, се врти некако чудно и паѓа од рамо
https://www.facebook.com/pikistaracarsijastrumica/ @emkaemka фала на споделената информација. Деновиве ќе мора да пресечеме и да избереме нешто.
Мајки јас се решив и купив kiddo jazz.Урбанот кога ја пробав ми се виде тешка а на лик е многу елегантна.
Дафи, не си ја начекала правата продавачка Една плава со наочари. Пола саат ни ја презентираше урбанот Мене нозе ме болеа и стомак тежеше си викам жено аман ќути А маж ми пак се да праша Сум генерално задоволна, цврста е , јас ја викам тенк Потешка ама не се осеќа. Многу е стабилна. Тркалата се вадат лесно ако не ја собира во кола и лесно се монтираат. Мене корпата ми е некако голема само . Доброто е што можеш да менуваш бои. Ние купивме сива сега ќе ја купам тиркизот.
Enci Menci vo city mall 9500 den so transporter i tasna Nashata ne e eko kozha ,i zadovolni ste ?jas onaka ja vozev po dukan i lesna mi dojde