Колку ја зедовте? И јас уште од 5ти месец ја зедов, ама мојата е без транспортер тогаш немаше излезено
Па 8.999 со транспортерот 3000 се доплаќа , но има попуст 20% па 800 ден само доплата за транспортерот мислам дека 9523 денари ми дојде
ЛокоКроко има во Илинден и Кисела Вода , а Либерта во Неготино ама имаат достава до дома бесплатна и се што имам купено онлајн од кај нив не се имам покајано
@СноуБол90 Јас истата ќе ја зимам баш ја гледав скоро , до кога им важи попустот ?Може ли онлајн да се купи ? И јас со термин во април сум , ама сега некако попустиве се примамливи и не ми изгледа лошо количкава.
Побрзај уште малку останале до 15-ти јануари важи ние денес ја донесовме количката дома неможам да и се изнарадувам ( ко јас да ќе се возам) хаха
Тоа е проблем на гости сме надвор од Скопје па ако навистина трае до 15 супер ќе биде , се надевам дека лошо сум разбрала
Сакам да прашам ќе имаме второ бебе кое со првото ќе се точно две години разлика , сега сум во дилема да купам количка која ќе можи да се додај уште едно седиште и ако некој има искуство каква да ми предложи ! фала многу
Не знам дали купија, но @irena.1 го поставуваше истово прашање и истражуваше и се информираше околу истото. Можеби ќе сподели некое инфо кога ќе прочита.
@danichap не купив и ако купев страшно ке се зезнев. Од првиот момент кога го ставив бебето во количка, големиот веке не седна во неа. Количката била за бебе, а он бил голем и крај. Имаме ситуации кога шетаме бебето ми е во рака, а големиов е уморен, му викам седни во количка ке се возиш, боже сачувај, таа била за бебе. А комшиката моја и ден денес уште си ги вози двете деца во дупла количка. Иста возраст ни се децата. Така да јас би препорачала да почекате, разгледувај но немој да купиш пред време.
Кај мене се 2.5 со 1 год. и нон стоп се двете седнати, од прв ден, не мрдаат кога сме испаднати. Стварно до децата е изгледа. Третово кога ќе се роди, нема шанси големава да отстапи место . Со две колички ќе шетаме