Мислам дека ја пробав еднаш таму оваа, мене ми е ниска. Обавезно еден круг околу продавница заврти си
Можно е да сум грешка или јас барам превише Ме нервира мојава прениска, нова не успеав да си купам за жал.. и кога шетам само гледам некои со највисоки рачки и доле да не ја шутирам Ама ај сега не треба, ај треба ова да купиме, она... и летна времето, количка не дојде на ред
За кај мајка ми ја имав купено sun pro free on. Ако ме држи сеќавање исто се отприлика... ова како споредба.
Имам олала. Се убив од шутирање. Се преродив дека е лесна. Ама некако ниска рачката и се сопнувам. Најчесто си одиме паралелно со бебе. Со една рака ја гушкам - туркам количката и така побрзо движиме. Едит. Ова за @emkaemka
трициклите се многу убава работа , нема промашај во нив , и поинтересно му е поблиску се до земја поубаво гледаат , и мн др работи .. Има убави во либерта и локо кроко , али тек после 10м ја не би порано затоа што не се баш мали седиштата , и обично имаат едни мали каивчиња на нив освен во локо кроко има едни со појаси и за раменици , ние и зедовме на малата беше 11+ мн убаво е од либерта , ротирачко седиште да гледа и накај тебе ако сакаш , гуми на пумпање , до 25кг и се се вади после тоа за возење .. Ако ептен сте у движење летово и некоа летна количка ќе брка работа , битно е да е лесна , а трицикливе се тешки , оваа на кукла е многу убава како што кажа и она се е битно да е практично не е се у лик ..
^^бев да ја видам на кукла количката ама во Рамстор и ја немаа, деновиве ќе поминам во Молот, таму рекоа ја имаат.. Инаку во Мадеркеар ,,сите,, летни колички им се на -20% ама сите се со раздалечени рачки, пробав една вистина не ми се бендиса како иде, со споени е далеку попрактично. Инаку она сите е во наводници бидејќи се фатив за една жолта и само таа не е на попуст! Абе ај
Девојки имам потреба од ваша помош, не е за овде веројатно постов но не знам каде би го виделе мајки што би можеле да ми помогнат. Ни се случи незгода со количката, па додека да ни порачаат и достават дел не знам колку време ќе биде потребно, недела или две, работата е дека многу и итно ми е потребна количка , ако некој од вас има две колички или количка што не ја користи веќе, ако може да ни услужи за овој период, ќе бидеме многу благодарни. Живееме во Скопје, така да некој од овде ако може да ни услужи што поскоро за можеме да излеземе од дома вкендов. Искрено ве молам и однапред ви благодарам мноооогу. Edit: се снајдовме
Има некој искуство со овие подлоги? Вреди да се земат? Имам макси кози зелија вака мекичка е ама си викам со ова уште помеко за бебе. Најдов во белград поубава шара па се мислам да нарачам..
Да не случајно некој ја има FreeOn City количката? Ја гледам во Бебе Хоум, ми се допаѓа што е лесна и не завзема многу простор, па се мислам да ја нарачам... http://www.bebehome.mk/количка-city-црно/крем-freeon
https://www.ekupi.mk/mk/Играчки-дец...olino-"UP--DOWN"-frappe-количка/p/EK000074066 Феминки се уморив веќе од барање и гледање по нет , уште повеќе се збунив .... Од прочитаните ваши добро намерни совети искуства наназад на темава дојдов до "Chipolino up&down" 1.НЕ ми е вон буџетот 2.се мести седиштето во две насоки плус се прави корпа за 0+ 3. штитникот од сонце има длабок-продолжен наслон 4.тркалата се вадат и многу лесна за склопување 5.рачката за туркање се подесува НЕМА транспортер во цената Може да се докупи ... ДАЛИ некој од вас веќе ја има количкава ? Или ја има видено на лице место?
Здраво девојки, споделете искуство за количка 3во 1 Lorelli Aleksa, разгледував по продавници и ми се допадна па би сакала да слишнам искуства