Jas znam dve drugarki sto ja imaat i se dosta zadovolni a mene iskreno ne mi se dopagja bas kako sto kaza ziva plastika Kaj nas ima vakva? I cena da ne znaete...
Ма и преку 70.000 е. Ако ме држи сеќавање кога ја купувавме нашата, ко да беше 74.000, а и не знам дали беше 2 во 1 или 3 во 1, можно е да се докупуваше дел посебно. Во Бебе хоум ја има @didisi
@didisi Мима е врвен бренд, скапи се, да. Лично за конкретнава количка мислам дека не е практична ич, само изгледот и вреди, бонбона е. Многу е мало седиштето, на познаничка детето има 9 месеци, а веќе му е кнап (оној третиот дел за над 6 месеци што е). Сепак, индивидуален избор е, некој преферира изглед, некој функционалност
Ima jas ja imam, neznam nam mnogu ni e prakticna so toa sto cela se rasklopuva duri i trkalata) Epten sum zadovolna od nea. 72.000 e 2 vo 1 e, i bez tasna deka samo tasnata e 10.000 Tie dodatocite ne gi ni kupiv preterano se skapi a za kolickata uste od pred da ostanam bremena imav merak i ja kupiv i ne zgresiv
Не нема:/ Има само корпа која се прави седиште после 6 месеци, иако ние од 5месеци го користиме седиштето
Не, во план сум од ко ќе се породам за да не ми зафаќа барем уште некое време дома место, ама 99% таа ќе ја земам.
Дали некој има искуство со количката чико трио спринт? Денеска прв пат излегов да разгледувам бебешка опрема и на мм таа му запна на око. Има убава цена и плус сега некој ваучер од 4000 даваат со неа. Ама мене ме нервира што е летна иако си е со додаци корпа и транспортер, па е наменета за од новороденче. Мм ми вика за кај ќе ти е зимска, само гломазна и тешка, а на зима кај ќе одиш со бебе од 2 месеци, поштом мене ми е термин во ноември. И донекаде е во право, ако купам зимска ќе мора и летна, а зимската реално нема да ја искористам скоро ич.
Еве ја количката. Продавачките не убедуваа дека може да се користи и на зима. Но, секако тие за да продадат се ќе речат. А, јас нема никакво искуство и не сакам да залетам. Затоа почнав да шетам уште во 6 месец, за до 9 да научам и да купам.
Не е лоша. Едино не ме бендисуваат рачките што се одвоени. @Ano викаше не е практично да буткаш со вакви Не се залетувај. Ако имаш време, шетај и ќе си најдеш по терк