Оваа количка во немачка кај може да се најде и дали е иста цената? @danichap мислам дека ти ја имаше или грешка сум.
овааа или оваа која е подобра... се гледа дека некој денар ме чеша по грб за да потрошам не дека старата не е добра но ете за на одмор сум запнала што помалку багаж.
Која е постабилна таа. Првата има убаво кровче, ама повеќе место би ти зафатила во кола, втората изгледа како на посилен ветер да ќе одлета, е сега лесна е само или и нестабилна. А на Pockit што мана и најде или цената?? Едит: на сите три рачките им се непрактични!
Pockit сакам да ја земам ама маж вика скапа била имаме една ние веќе количка 200евра ја земав пред две години а сега сакав мала за одмор за помалку место што ќе зафати. А за рачките знам дека е ептен непрактично за возење.
Од babyone е. Презадоволна сум, ептен е практична со склопувањето, имам веќе споделено искуство. Рачките си се ок, арно се вози. Околу 170 јас ја платив мислам, може и повеќе, но не помалку.
Чим знаеш дека е непрактична за возење, зошто би ја купила? Каква имате со таква ќе се вози, уште малку ниту во количка ќе сака да седи, па џабе фрлени пари.. Покит е убава ако често се патува, за вака не ми е, ниту стреа има асална, ниту се спушта, инаку стабилна е, ја возев низ Крш
Старата ми се гледа како гломазна затоа си барам кај да трошам пари . Лани се товаревме како да ќе одиме цел месец а не една недела. А за патување нон стоп сме некаде во движење па затоа.
Епа види која е најстабилна и зимај. Знам како е со тешка количка, ја мкнев во јуни и дадов шанса, ама јок ја панзионирав
Моиве спијат во неа иако не е со спуштање. Редовно ја носиме на базент. Таму ќе ја зглобам, ќе седнам дете, ќе занишкам, и си потерува. Инаку да, за по трговски е и рамни површини.
Ма не за друго не ми се вози товарена кола многу ми е напорна така. Ја дека од скоро почнав да возам ама освен синко и пазаровина не сум возела повеќе товарена и како на грб да носам кога ќе качам уште двајца пример. Па знаеш мана најдов во количката.
Женски која е подобра количка kangarroo или casual? За овие две прашувам конкретно. Која е подобра според вас и дали некој има искуство со овие колички?
Ќе те замолам да пишеш дали си задоволна од количкава. Јас се мислам помеѓу оваа и kiddo juke шо е со три тркала, малку е помала при склопување што многу ми значи, ама пак не можам да се решам.
Искуство за kiddo jaz количка? Ја видов во Солун и мн ми се допадна, а плус можам да вратам и ддв, па ќе ми дојде и прилично ефтина. Леле колку работи изнабендисав во Солун. Изгледа ќе праќам маж на голем шопинг пред пораѓај. Само здравје Боже.
Кажи ми по која цена ја најде? Јас ја гледав на kiddo.gr ама таа фемили цената со попуст важи само со нивна картичка која се купува 50е. И некако не ми се виде исплатливо.