Јас сум презадоволна од Грако Ево, лесна е, цврста, прелесно се управува, транспортерот беше супер и удобен за бебе до кај 9 месеци, ја искористивме доста а уште е како нова. Корпа не купивме па не би можела да кажам, ама од мое гледиште не ти е ни потребна. Цената е солидна за тој квалитет.
Dali znate kade moze da ja najdam graco evo 2 vo 1 siva, ja nema nikade, samo krem ja ima vo prodazba
И јас барав сива уште пред НГ немаше. И мојата е крем , 3во1. Задоволна. Уште се вози во транспортерот во кола. Уште месецов веројатно. Ама макс го искористивме.
Извини, ми нема стигнато нотификација и затоа ти немам одговорено. Ние ја имаме црвената, ја нарачав од Bebi shop Struga најди ги на ФБ и прашај ги дали имаат сива, кај нив воедно беше и најефтина, ама ова за пред 2 години зборам. Инаку ја имаше и во Baby Blu во City mall и во Liberta Неготино, а можно е да ја има и во КРШ бидејќи тие се застапници на Грако во Мк.
https://www.encimenci.com.mk/kolichka-urban-plus-sandshell-chicco-794189543 Majki da ve prasam mislenje za kolickava.Popolela pocnuvam da sobiram informacii sto e najdobro za moeto bebe i da pocnam popoleka da kupuvam. Od iskustvo na majki okolu mene mu veruvam na brendot chicco no konretno me interesira mislenje za ovaa kolicna. Fala vi
Ве читав и читав и на крај ме збудалевте Мене ми е најбитно да е лесна и брзо да се расклопува. Е сега читајќи ве не разбрав летната може да ја користам во зима и оти не? Ако купам башка седиште за во кола за новороденче од количка немам потреба од 3 во 1 или 2 во 1 нели? https://www.cosatto.com/shop/pushchairs/supa-2018/say-hello Има некој искуство со cosatto да сподели?
Ако е појака и не само платно можеш летната и на зимо. Ѕирни макси кози, гб... А од/до кола како ќе носиш бебе? Мене транспортерот ми е супер корисен за почеток. Башка бебињата го обожаваат
Јас ја немам ама ја гледам низ град скоро секоја втора мајка ја има убава е а за практична е зошто е потесен модел
Ние оваа ја порачавме,чекам деновиве да ми стигне,па да видиме како ќе ни се допадне. А оваа прва ја порачавме и одма ја вративме. Воопшто не е ниту удобна,ниту практична,ниту квалитетна.
Најџиџаните колички Уште тагувам што не купив таква Ама кога дојде избор за летна се предомислив не утнав, летнава ми е авионче, ама за Косато ме предомислија, првенствено оние кои ја имаат се жалеа на лошиот материјал, не дека е неквалитетен туку дека многу потел и тежок бил за одржување. Ама сепак малкуцка ми е криво, постојат подлоги Лесна е и практична да знаеш Сакаме ама ја немаме, ниту некој знам кој ја има. На лик убаво личи, моја боја, ама мене ми бодат очи задните тркала, големи и гломазни ми стојат
Нема поубав дизајн никаде, се заљубив дефинитивно во количкиве. Се останато е такво демоде што 1 евро не ми се дава. Оние на хот мама ми се најтрагични незнам зошто, во секој момент мислам Парис Хилтон ќе искочи од под тркало.