Ствар на вкус, но не избрзувај, ако си разгледала купи, нека биде со мерак А која е таа хот, дај слика
Аууууу плавава ама е убава, би шетала бебе и со Хилтонка Ствар на вкус, затоа има 2милјарди модели на колички
Оти бе тажна Каква мима жтка има во Крш Ама цената и е 98.500ден, скоро и попуст и ставиле 95.500ден Едит: те ја https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1351597431608615&id=213659295402440 И цената 85 била, не е лошо
Ај сега и ти Јас кога ќе подразмислам што се купив и не употеебив поарно ќе бише мима да ја зедев, најголема прчла у градот ќе бев Туку ти избра количка??
Уште не гледам разгледувам ама уште ништо не ми фаќа око,таткото вика рано било за купување а ѕој да знае мајка дрка купува веќе
Јас ја имам Мима Хари.Уште син ми не беше направен знаев дека еден ден ќе си ја возам . И до ден денес си ја гледам и си се радувам За второ почасти се А оваа на сликава ко што кажа погоре членка,лоша копија
Јас ја гледав мима, ама мм одбра друга заради тркалцата и полесно управување. За раскопаниве улици е врв!
И ние за друга се одлучивме едвај чекам да видам каква че биде,би требало утре да стигне веќе. Меракот ни беше на една друга,ама се чека многу додека ти стигне,како мебел да купуваш. А и малку голема ми беше,кај мене во кола тешко дека ќе ја собереше.