Исто и јас дури по форумов се распрашував за неа Ептен ми е погодена црна боја е,ама пишман сум зошто бела не земав оваа доста ми се изгреба во багаш. Инаку јас ич не жалам за парите, сеа ако имам девојче обавезно црвена или бордо Stokke сакам
Во живо, во некој од салоните, ја повозе ли предходно? Инаку да, и јас чекав неколку месеци за мојата. Пукнав додека стаса
За жал не,овде каде што живеам нема многу избор,т.е. има само две продавници за бебешка опрема. Се одлучив да ја порачам дека ја доставуваат за неколку дена само,па ако не е добра имаш време да ја вратиш. Ама не би требало,читав коментари и имам познаници што ја имаат,задоволни биле,па да видиме.
Прекрасна е и она Само ме интересира, една другарка ја има и ми рече дека не е 2 во 1, седиштето што е 6+ посебно се купувало? Некако ми нема логика?
Знам, ве провалив. Оти рече на форумов не и е постирана, па затоа се смеам, дека ја крие од нас останатите, да не ја познаеме на улица
Сваќи @emkaemka @kukla21 Со здравје да си ги возите лепотанот и лепотицата ептен се фанси да си уживкаат