Ја пукнав по неа ептен е убава,ама ако свеки купи креветче таа ќе ја купиме ако не гледам една на Кангаро и таа нее лоша Да не бидам погрешно сватена,не сакав ништо лошо некоја да ме свати туку,туку низ шала сакав да кажам како моево е смешно покрај другите
Луѓе конечно стигна и се вљубив...Ја земаме,дефинитивно!! Има уште еден куп додатоци што не стигнав да ги сликам.
Јас имам на кенгаро само мојот модел е стефани. Скоро е иста како оваа само чантата е различна и долу корпата за работи. Имам само пофални зборови. Искористена максимално. Лесна за носење и склопување. Прелесна за возење. Стабилна е многу. А и сега гледам цената на акција е супер. Ние 17000 ја зедовме.
Те сфативме Монче затоа велам не секогаш цената е битна и гарантира квалитет...Не сакав ни јас да ја потенцирам цената само сакав да го доловам моментот дека за тие пари квалитет нула... И грешка направив но не сум во можност за друга во моментов здравје на пролет ќе зимаме летна... Кога разгледував никој не ми потенцираше на што да пазам затоа и одбрав ваква глупост
Дали некој знае дали можам да купам некаде внатрешна гума за вакво тркало низ продавнициве за колички?
Мој совет никогаш немојте да ја купите лорели с500 Неколку пати ја возев се расклатија тркалата цела шкрипи ко да сме ја возеле 5 години... ама ете памет за друг пат да не се летам по работи со попристапни цени Ај за на пролет здравје ќе се подновиме со некоја квалитетна
Травел систем е ( незнам што е чадор систем). Ги има во мкд косато, нешто најубаво што е на пазарот во дизајн. 7кг тешка, се расклапа за две секунди, мене тоа ми треба. https://www.cosatto.com/
Навистина?? Пред да ја купиме се иззначитав као супер е добра е и плус не беше скапичка и си викам ајде ама еве не се погоди.. да пробам да ја раштрафам да се подмачка па може и ќе ја опрајме хахха . Ете се случува и да не се погоди Туку како го вадиш материјалот од корпата да го испереш??
Не знам маж ја вадеше нитни има од страна види. Треба од време на време да се подмачка, така ни кажаа кај што ја земавме.
Аааа така значи епа ај уште денес ќе ја подмачкам ххее.. нас не ни кажаа од либерта неготино со карго ни ја донесоа Фала ти многу
@Independiente @VDT2906 И јас имам лорели, не е с500, премиум Аурора е, од Бугарија е купена, 2 месеци ја користам, сега за сега супер е.
Јас од нет ја порачав, бидејќи генерален застапник во Германија немаат. Али во Мкд имаат, погоре ја оставив страната, во скопје имаат претставништво. Ја купив за 220 евра. Не е скапа според она што го видов на пазарот. Има толку убави модели едноставно нема да згрешиш што и да одбереш. И оваа ја сакав ама морав да одберам една.
За од 0+. Не земав и со посебна за новороденче оти не ми изгледаат убаво како кутии и се користат до 6 месеци. Земав посебно шале и седиште за кола. Со еден потег се расклопува и можеш во рака како торбица да ја носиш си има рачка од страна. Во кола не зафаќа место и за манипулација на аеродром е идеална. Плус кога ќе ги извадиш зимските додатоци можеш и како летна да ја користиш. 7кг е една од најлесните кои се нудат на пазарот. Преку ибеј можеш во Германија да ја порачаш англиски бренд е.
Стигнала конечно џиџаната количка Со убаво да се вози куклата во неа А ташната?? Знам за сите модели имаат исти ташни како количките, ако не си зела обавезно и тоа, да биде комплет