Фала ти многу за информациите. Вие каква количка имате? Може ке ме насочиш да разгледам и нешто друго. И јас многу сакам да идам до солун, само чекам докторот да ми даде зелено светло дека можам да одам
@SaNJaAaaAaa единствено нешто што ме кочи за да земам од Солун е што ако нешто се сјебе со количката. За сервис треба таму да се носи. Што мислиш ти за тоа?
Не размислувам за тоа. Ако се деси нешто ќе му ја мислам тогаш П.С: Викендов во Бебе Хоум има 20% попуст на сè. Ако ова ти е навистина битно, еве ти шанса да ја купиш со уште малку понамалена цена од МК.
Аха јас ги гледав овие дека ги има во Бугарија и баш сакав да идам да ги видам дека многу ги фалат, а кај нас ги нема
јас планирам оваа количка да ја купам ако не најдам поубава?ја има ли некој што мислите за оваа количка
Јас денес ја гледав и оваа. Ама колку мене беше висока и затоа не ја зедов. Хахах убава ми се виде инаку
Јас неколку пати сум отишла и сум ја погледнала убаво се вклопува и расклопува и многу е лесна.. незнам тебе зошто ти се виде тешка
Секој има различен вкус и побарувања,а и на продавачката кога кажав дека барам полесна количка не ми ја препорача оваа. На Мила горе е полесна и како покомотна. Уште бркам Супер вие количката ја свртев едно крукче лево денсно
Ти благодарам. Да си купите поубава. Јас се мислев за оваа и Стефани. Таа беше уште полесна и помала, ама мислам дека на таа делот што се прави корпа кога ќе попорасни дете ќе го ограничува во нозете. И на крај изборот падна на оваа иако ич не бев за 3 во 1.
Не мора да значи. Ние лани кога гледавме тука беа поефтини од Грчка. Може дека постар модел па тука беше снижен. На пр ние купивме џук 3 во 1 за 15 илјади, а таму мислам веше 270/280 еур.
Можеби сте ја начекале евтино ако била последна или нешто слично. Иначе и да е 270/280 кога ќе ти вратат данок пак ти искача поевтино таму.Не толку многу ама пак е поевтино. А сега у моментов со попустот е од 20000ден симната на 18000ден. А таму излегува околу 210еур ете прочитај погоре членката сега била и си порачала. А тоа не е мала разлика.