Не станува воопшто збор за убедување. Секој си ги знае желбите, потребите и можностите нели? Јас само се консултирав со другата членка и дојдовме до заклучок дека во моментов така стојат работите. Јас сеуште немам купено и тоа планирам да го направам пред НГ а до тогаш којзнае какви се не понуди ќе се појават и тука и таму. Воопшто не негирам дека може и тука да се начекаат добри понуди. Ти посакувам убав ден.
Хмммм... Јас ја утепав од возење 2 и пол години и уште беше како нова. Ја подаривме и уште едно детенце се возеше и уште е како нова Сега може и трето се вози во неа.
Мајки, дали некоја ја користи количкава, да ми пиши искуство каква е. Мене ми се бендисува на слика ама ја нема во моето место во живо да ја видам, да ја повозам.
Имам видено и тегет во крш, мојот фаворит е ова... ја донесоа откако се породив ама отидов да ја видам. Здравје може за второ да ја купам
Видов и јас и многу ми се допадна ги прашав дали ќе може посебно транспортер да се купи и да се мести ама не ми одоговорија сеуште.. ако може веднаш ја купувам
Zdravo mamicki Sakam da ve prasam dali nekoj ja ima kolickava i kako e zadovolen? http://bebesupermarket.mk/?p=21574
Да знам за тоа сум зимала јас такс фри ама тоа било од прилика околу 10% +-. Знам дека секоја продавница си има различна политика и дека различен е процентот на такс фри што враќаат. Некако многу ми се виде 19% па затоа прашувам дали информацијата е од продавницата.