И ние ја купивме истата само нашата е црвена со сиво темно, ќе видиме како ќе се погоди. Со здравје да си ја користеш па ќе споделиш искуство како е погодена оти ние дури в година ќе ја користиме, бебушка ќе пристигне декември крајот
За тие што немате купено колички и нешто од опрема во крш во џамбо има 20% попуст на се што им е изложено, на нешто може дс имаат и повеке попуст. Јас одам се надевам ке се подновам
Meне 26.12 каква сличност имаме скоро ист термин и ист модел на количка сме одбрале. Поздрав мила и со лесно да си поминиме двете
Јас да ти одговорам. Гломазна е и фаќа место. Ние имаме SUV па пак ни фаќа место. За вожња е како авионче. Нит звук вади, нит дупка се сеќава. За перење е топ. Се се вади и оди во машина на перење. За во кола имаме друга количка.
Љубов на прв поглед ми беше @kukla21 ти пишала веќе, лесна е за возење и практична ама за во кола е . Ние купивме кола со поголем багажник, иначе еднаш пробавме во мојата (Спарк) и беше смешно. Дури едвај внатре на седишта ја пикнавме а рачунај ја носевме само рамката и транспортерот кој му служи и како седиште. Не знам ти која опција си ја гледала. Јас одбрав Lux seat, значи без можност за корпа и транспортерот што се спушта. И уште нешто што не ми се свиѓа е тоа што за да го свртиш обратно не се вртат рачките туку мора да го вадиш седиштето. За празна и не е така страшно ама ако е бебе заспано на пример и ја креваш со се него малку е . Друго се е најнај Јас за друга нејќам да слушнам. Ги земавме all teren тркалата и шетаме и по молови, улица, трева, земја, плажа... мене ми е практична и за зима и за лето.
Абе јас решена за ГБ марис и во последен моменнт се премислив за оваа и ја купив, и тоа што викате се убаво, ама кога земав да ја ставам во багажник коса ми се крена дека не ја собира, а ГБ марисот и практична и компактна, ама бидна утката
Ајде со здравје да ја возите, сега и нова кола, со поголем багажник Иначе задните тркала се вадат, ние кога патуваме и полниме багаж и со куфери обавезно вадиме тркала.
Еве тоа и мажот ми ме теши, сме имале голем багажник па ке видам не сум пробала уште во мојата кола ми е страв одделно ке ги собере двата дела ама цело време божем барав да се склопува се заедно да не вадам дел по дел посебно ништо се тешам дека и во центар живеам па дека нема многу да ми треба со кола да го шетам )))
Т Ништо ке се мачиме со cybex-от. Од нигде никаде сменив одлука во последен момент, а марисот ми беше сп 20% попуст, ама ете трудна жена во 9ти месец е страшна работа
И на мм имаше голем багажник ама џабе, само нејзе ја собираше. Ги продадовме двете за поголема Иначе ако сте купиле и транспортер за почеток уствари и само рамката ти треба плус. Тие дека се вртат изгледа не ни дошло зорт. Чекај сега, и ти имаш и таква? Неее Јас откако дознав дека сум бремена уште првите денови ја видов на излог и се заљубив. После на глава им се качив на сите дека таа ќе биде и точка. Па имав период кога ги мкнев по продавници да гледаме други, демек ќе барав поефтина (и во Струмица бевме ) а убедена бев дека таа е таа. Па ја порачав 3,4 месеци порано и кога стигна беше погреша боја. Ми нудеа други ама не прифаќав, таа и точка, па чекавме нова нарачка. Луди хормони
Абе јас никогаш не сум имала желба за таа количка, цело време за ГБ Марис 2, и сега ја имам Cybex дома а на другата мислам