Гледав колички на Maxi Cosi ама само во bebehome видов дека има. Дали знаете каде на друго место ги има тие колички?
Фала за инфо. Ама ги немаат моделите кои што се со амортизери, а за скопскиве улици... се потребни. Веројатно ќе си барам друг бренд.... а баш се убави...
Мајки јас се одлучив за оваа ,би сакала да слушнам и ваше мислење https://www.encimenci.com.mk/kolichka-trio-best-friend-light-red-chicco-791467000
Јас имам кунер презадоволна сум само ако имате помала кола нз дали ќе ја собира мене цел багаж ми го зафаќа
јас уште се мислам, секој ден некоја друга ми е фаворит, многу сум неодлучна, ама како и да е има време... Баш убаво што ти се погоди количката, ќе кажеш и понатаму искуство....
Ние се подновивме со количка. Кунерт силвер 3 во 1 (благодарност до феминка) Голема е,но вака лесна количка,транспортерот е лесен (читав некаде дека транспортерите биле доста тешки),корпата што е за бебе ме бендиса дека се клаца,како клацкалка за лулање може да се искористи за заспивање наместо нишање на нозе. Возбудени,чекаме уште два месеци до средба со ќере.