Мислам дека Крш немаат страна, мислам имаат ама некако слабо ја ажурираат. пробај јави се на овој број прашај ги 078261973, треба да е од Крш во Веро. Позз
Јас имам кидо џук, само постар модел. Имам пишувано повеќе пати, од аспект на управување е одлична. Убаво е што се врти на двете страни. Ама за пакување во кола е огромна. Друго незнам што би те интересирало?
Јас ја имам Kiddo jazz, разликата е во тркалата и jazz-от е 20тина см потесна а подолга кога е склопена. Juke-от е поширока за да има поголема стабилност пошо нели едно тркало е напред. Задоволна сум и јас
Денес,во mothercare во рамстор ја видов колчката кој му е на попуст црвена ја имаат изложено 19.000 дали некој од вас ја има и како е задоволен ? Криво ми е што не зедов каталог,на интернет немаат ништо
Девојки се мислиме меѓу две летни колички фри он или пали??? Дали некој ја има користено пали и како е задоволен??
Мајкички ние се подновивме со количка за бејби ... Kunert Rotax 3/1 топ е количката, многу сум задоволна .. Да не се двоумите да си ја земите веднаш
Cestita so zdravje da se voze... i jas i se debnam na ovaa i uste edna malku posvetla ama rano ni e mnogu nas haha taka da na sliki ke so gledame seuste
Скапа е, ова количка и транспортер со попуст од 15% беше 28.000 ден плус чанта коштеше 6.999 со попуст 5740 и тоа го зедов. По криво ми е за чантата него за количката ама мм мора па мора. Поздрав