Јас од Фри он не сум задоволна. Земавме летна за синко и за 6м ми се скрши на многу лошо место... фискална не чував... Имаше единечни тркала напред како оваа и ептен се заглавуваа ми шлајфуваа во возење, нит подмачкување не помогна.
Јас на Фрее он користам количка...маста и ја извадов и на калдарма и на рамно. Ништо не и фалит веќе 8 месеци
Zdravo na site. Razgleduvam kolicki. No, razlicni modeli, ceni, mislenja i mnooogu sum zbuneta. Dali nekoj moze da mi preporaca nesto lesno a prakticno i dovolno golemo? Bebusko naskoro doaga, a jas nespremna
@Aprilsko dete ние имаме Kunert Rotax 3 /1 перфектна е, од сите што ги гледавме оваа беше најдобрата, со амортизација, корпа, транспортер .. Многу функционална....
а корпата ја користиш. и пиши искуство за транспортерот.јас се милам дали и корпа да земеме или само со транспортер, гледавме во сити мол 2 во 1. и кај ја купи од либертас или каге
Другарка еве јас ти барам колички https://www.encimenci.com.mk/kolichka-za-bliznaci-together-coal-chicco-793072200
Ахахахах фала шо ми се наоѓаш Ама конкретнава не ми се свиЏат зш си вртат грб една на друга, па така ли од мали да ги учам нема смисла , едната да го глеа светов ,другава пикната у ќош греота
Ista ja imam, podarok od brat mi za malata a da ti kazam deka osven transporterot seuste ne sum go upotrebil i ne znam kako da go rasklopam kako se upotrebuva ne mozam da najdam video nesto na youtube za instrukci,ama vaka izgleda ubava ova gold boja.
Другарка има на GRACO од Либерта мислам купена. Види кај нив имаше доста избор за близнаци. Исто како оваа со повеќе опции на вртење е.. со корпи, транспортери Ке ја прашам за сигурно, таман и искуство ке ја прашам... ја користи веќе една година, па ке ти пишам.
@Emma2 еве како изгледа, има и корпи и транспортери. Седиштата се вртат на две страни. Едното, задното седиште е на малку повисоко, не е директ позади другото. Мене па повеќе ми се свиѓаат едно до друго што седат, вака како воз не ми се свиѓаат Ова повеќе ми се свиѓа... http://www.libertabebecentar.mk/kolichki/kolichki-za-bliznaci/kolichka-twix-chipolino-2
Ништо Исто и на Cosatto се убави (ако сакаш шарени), само повеќе летни ми изгледаат. Нивните се чадор систем, ептен лесни изгледат. Гледам има и зимска покривка, види на нивната страна..