DanielaXyz јас имам количка како на првата слика што ти е поставена и воопшто не сум задоволна ,многу е гломазна,тешка за склопување ,тешка и за возење ,втората е многу попрактична
Даниела јас имам количка како таа првата на слика воопшто не е практична дали зашто има 6 тркалца, подоцна добив на подарок чико со 8 тркалца и много е позгодна. Јас би ти препорачала за втората
Chicco количката која е на сликата, е за поворзасно бебе...и е многу многу практична. Сепак мислам дека поради потребата ќе мора дефинитивно две да си купите, едната за многу мало бебе, зимска, а втората за прошетки, мислам како втора количка да ја имате оваа од Chicco. И најискрено, јас само на chicco производите ги користев...количките се екстра, и плус сега можеш и на старо да ги најдеш кај нас на интернет ги има. Сите тие се скоро нови и малку користени
А што ќе прават со две колички... според мене подобра е втората, со три позиции на наслонот, и за мало бебе е супер. За син ми таква си користевме, на почетокот во лежечка положба, после околу 6 месец во полуседечка положба и кога почна сам да седи, во седечка положба. Доволно е тоа, нема потреба од две колички.
Зошто втората количка е за повозрасно бебе? Зимска количка мислам дека нема потреба, во зима сигурно нема да го шетам бебето со количка.
Денеска прво бев мнооогу пресреќна кога ја купивме количката....но кога дојдов дома, увидов дека нулта нивото не функционира, неќе да се спушти, кнап е материјалот (како тоа сум го пропуштила незнам) очигледно од гледање многу колички веќе хаос ми се сторил....небитно тоа, уште потрагично е што е пукната пластиката на количката одоздола на држачот за нозе. Ухххх душава ме боли.А толку бев радосна. А гледав, дали како што се затвора, дали функционира, кочници,шипки,...се се што можев да гледам на количката, ама ете кога ти е пишано пишано ти е така да биде. Па сега ќе видиме утре што ќе направиме, дали ќе ни ги вратат парите, или барем смена да направиме. Со неа одеше и зимска прекривка и торба.
Коментар за количкава? Оваа со сигурност ја има. Спојлер Иако оваа мене многу повеќе ми се допаѓа ама се си мислам дека ја немаше денеска. Спојлер
Ваква количка земав, мислам татко ми ми ја подари за бебето. Тука без количка си како без нозе, не би можела да функционирам без количка, секаде каде и да излезам имам потреба од количката. А ваква одбрав затоа што е мултифункционална, малиот иако е скоро 2 години сеуште имам потреба од количка и за него, впрочем кај и да одиме има многу за одење па место да го носам во раце си седнува во количка. Тоа што ми е мене битно се има, лесно се склопува/расклопува, рачката се менува напред/назад, ја собира во багажник, лесно се вози и има многу простор одоздоле или од страните за багаж.
Битер и кај нас ја има количкава Свекрвами баш запна да сме земеле количка за близнаци слична на твојата што ја имаш постирано Ние купивме пред некое времем една најобична количка (како чадор) за ова малово пошо некад зеза , сака да седи во количка или во раце да ја носам , а тешка е не смеам да ја дигам толку .
Ние ќе ја земаме оваа..само ме интересира случајно некој да не знае во СК колку пари е ...(да не е поефтина спрема кај нас)
Мамицки јас имам количка на бејби макс лео ја зедов од андреј компани 6000 ден но малиот не сака да се вози до сеа ја имам користено 6 пати ако некој сака количка нека ми се обрати во лп ке се договориме и за цена и за достава и ке пратам и слики за да ја види.позз