Ние имавме слична на оваа исто на PegPerego (Book 51). Маста и ја извадивме поштено и не мрдна. Ми беше ептен практична и немав потреба да купам летна количка. Со здравје да ја возите.
Дали знаете дали во Скопје има застапник за Чиполино, и каде би можеле да се видат во живо? Исто така, дали некој има искуство со Лорели количките? Од аспект на издржливост и стабилност.
Лорели имав за ќерка ми и душата и ја извадивме,ја возевме до кај три години и некој месец,буквално по дупки сме оделе,по кал,по скали и еве ја сега ја користам за малиот ма да веќе е попуштена и ќе мора друга да купам.Да има уста колилката да каже што се прошла мислам дека би липтала од плачење Инаку ја купивме од бејбиблу
По толку мислење во средата ја порачав оваа количка од Англија Со се поштарина ме фати 208 евра. Кога ќе стигне ќе ја сликнам обавезно
Дали случајно некој има искуство со оваа количка (Cam combi tris 3 во 1)? Гледам дека има акција во Крш, попуст од 20% и прилично солидно ми изгледа, единствено тркалата не се многу големи, па не знам од тој аспект какво и е движењето.
Искуство со количкава немам, ама Cam е многу солиден бренд. Тркалата воопшто не се мали. Предните и треба да се помали за полесно маневрирање.
Стигна денес и нашата количка тркалата се многу убави , количката е стабилна , квалитетот на материјалот е одличен , има прекривка зимска и за против дожд.. пррмногу сум задоволна вреди за сите пари
Застапник за чиполино има во прилеп. Алф кидс или бебе центар алф кидс. Јас од таму порачав. Чиполино фокус 2ин1 мислам беше
Не знаев во која тема да пишам, за торбите за пелени. Го земав на чиполино ранецот. По карго од Андреј Компани. Ми се виде доста практичен за пелени, шишиња, влжни и се останато. Се надевам добро ќе се покаже. Ми се допаѓа и тоа што е ранец, и стои на количката се закачува. Количка земавме maxi cosi и транспорер, нестрплива сум бебе да шетам. Едно е вака пред бебе, друго е искуството.
Ај пушти ми слика од торбата ако можеш Во потрага сум ,до сега се безвезе видов,ни една не ми се свиѓаше.
https://www.instagram.com/p/Btgp9RbHC9B/?igshid=36u8c9khvztm Само мојата е црна ти пуштив слики во дм.
Nie kupivme kolicka od liberta marketitete na bebeto holland 3 in 1. Slusav i po drugite kupi kolicka lesna i sl.no ne poslusav nikoj. Znam deka se malku teski,golemi, glomazni i sl. No epten mi se dopadna i na izgled i amortizeri i dodatoci i se. Prvo dete radost golema za kolicka haha. Taka da zdravje ke vidime kako ke ja rakuvame.