Биди ги Чарли Бејби на фб. Имаат се од асортиманот на Енци Менци. Некои работи се со големи разлики во цените.
Девојки здраво, ми треба мислење за летна количка.. Дали она меѓу ножиња што спречува да се излизга детето од количка е битен и практичен момент? Гледам повеќето се без тоа... Што би значело веднаш врзување со појаси. Колку е практично ова и пресудно да се одлучам за таков модел? Овие две се во игра (Kikka Boo Miley и Kikka Boo Libro):
Kako so ve sledam so kolickite so spodeluvate... izgleda samo jas kupiv kolicka pajton hahahah ili site ste patalci so prvi kolicki hahaha
Ajde mila za nekoja nedela treba da pristigne malata... pa ke pisam kako ke bide. Makar so malku poteski se od ovie drugite toa se gleda. Ali izrabotka vrvna se.. od gumi do platno dodatoci i se na niv.. epten stabilna kolicka. E sega so e malku pogolema i.poglomazna. Za tuskanje ke ti pisam kako ke bide
Kupivme kolicka Jungle so transporter, ekstra e i i lesna. Bevme do Srbija tamu se poeftini plus i druga oprema za bebe. Kaj nas istite za 15000 , tamu za 7000. Bevme sekade vo mkd, ovie najprakticni izlegoa i za vozenje i za vo gepek bez ogromni gumi koi ni vo lift nekoi nemozes da gi stavis i i dobivas na tezina od niv. Korpa mi se vide nepotrebna, ne ni baravme, bebe si lezi i vo kolicka bidejki se 0+.
Ја земав. Супер е. Леснотија невидена. Во една рака бебе во друга количка. Покрај тежинава на малиот неа ја осеќам количката. Голем плус и што настрешницата за сонце се пушта скроз до долу. Ако некој се мисли, ја препорачувам
Zdravo, kje ve zamolam da mi predlozite nekoja letna kolicka lesna da e isto taka mala da ne zafakja mesto mi treba za odmor, isto taka da se spusta grbot za spienje? vi blagodaram
Да таа. Ја препорачувам. Ева ја препорачувам и на @slimy Се дига и спушта точно колку сакаш од 0 до 90 степени
a mozez da mi pratis link od kade go kupi koja cena e? sakam da se rasklopuva da ne zafakja prostor vo avionot i ledna da bide.
Здраво женски, ја има ли некоја количкава на bebetto? сакам да ја земам со сите три дела. Не ми е битно што е гломазна, имаме голем багажник , битно ми е дали е квалитетна и удобна
Ti blagodaram mila, i jas ja poracav od encimenci cekam da go distavat da ja gledam kako e. Inaku jas ja poracav crnata ednobojna sto e.