Jaс морам да пишам на мое огромно изненадување дека сме презадоволни од количката од АгроТехна. Ја копивме демек за привремено, земи една количка не ја бива, земи друга, земи трета - врати ја и останавме без количка а моравме да одиме на одмор. И отидовме да земеме привремена количка за таму, ако не се лажам на попуст некој беше па околу 4000 не фати количката. И еве до ден денес ја возиме мака немаме, лесна со еден прст можам да ја туркам, секаде ја возам =) и дур не се расипе не планирам да купувам друга =)
Јас имам количка, од странство е и не можам да ја класифицирам ни како зимска ни како летна според нашиве стандарди. Сега се мислам дали да купам зимска. Уствари во Енцименци видов на Чико количка на попуст 6990. Количката е слична на таа што ја имаме само што на таа од Чико има тоа како вреќа што е и церада/покривка за дожд. Иначе се исти, со затвараат на чадор систем, црвени се и двете, лесни се и се спуштаат до крај што занчи може да се користат уште од почеток. Спојлер Оваа на чико знам дека е одлична, другарка ми со 2 деца ја користеше, сме ја товареле со не знам што не, двете деца оддендаш сме ги ставале на неа и уште е во одлична форма. Да ја купувам ли оваа на Чико? Или дајте некој совет што да ставам во количката (ќебенце или нешто) за да можам да ја корситам оваа што ја имам
здраво.ако може совет и помош за овој модел на рамката одговараат сите maxi-cosi car seat/transporter кои се користат за новороденчиња до 6 месеци дали некој знае овој модел да се продава во македонија? благодарам
мајки вчера бевме да гледаме колички за новиот ни член па од толку многу избор мене ми се бендиса оваа од чиполино ... дали некоја од вас има искуство со оваа количка од чиполино?!
Каде можам да најдам количка бертони и колку се одприлика http://www.bertoni-eu.com/bg/products/s ... 9/116-city
Здраво мајки сакам да купам поклон количка за новото членче во фамилијата на брадучетми е сега се двоумам помегу пуки и ултра од чиполино ај за совет и искуство споделете ве молам!И многу ми е битна висината на колицката бидејки тие се високи луѓе да не ја зезнам како мене што ми ја зезнаа раб и која е повисока од количките,поз
Вака, јас ја имам чиполино ултра, преубава количка е ја имаме скоро 3 години и уште во неа се возиме,се си е во стабилна состојба, сите колички се прекрасни и квалитетни ,но бидејќи сакаш да се подесува висината на рачките од количката ниту ултра ниту пуки немаат за подесување така да тоа е проблем. Од чиполино можеш овие да ги побараш, на нив се подесува висината на рачките Чиполино Стела Чиполино Оптима
Колку чини количката бертони и Чиполино?? Сеуште е рано, 4 недели сум сама, ама планираме да купуваме. Па ако може цена да ми кажете.. ?
Ако на некој му треба количка половна слободно нека ми се обрате количката е како нова Baby Max Leo e за 2 500 користена е максимум 9 пати.позз а мозе и дог за цена ако е васа достава а ако е моја тогас пак ке има некој попуст.